maanantai 30. kesäkuuta 2014

Seinää pukkaa - yllätystä riiittää!

Pitsilinnan 6. kerroksen vasemman puolen sivuhuone alkaa saada hahmoaan.  Mietittävää riitti, sillä  aiemmin vedetyt sähköt (vedetty tämän huoneen kautta toisen asunnon makuuhuoneeseen) tuottivat päänvaivaa. En halunnut peittää johtoja suoraan tapetilla ja niinpä kehittelin ajatuksen irtoseinästä.
Mieshenkilö oli heti sitä mieltä, että ei ole mahdollista (tehdä liiikkuva seinä, m i k s e i?).
Pidin pääni (hetken esitin loukkaantunutta/harmistuntutta/itsenäiseen tekemiseen pystyvää) ja kohta jo sitten yhdessä puuhastelimme...
Bilteman tikkuja tässäkin käytettiin.

Seinäraami liukuu sisään ja ulos (tosin pienehkön vinouden vuoksi jouduin ennen sujuvaa liuttamista kirurgin veitsellä  ottamaan ns kärpäsen siiven verran korkeudesta pois).

Nääiiin... 
Suunnitelma on nyt laittaa sopiva tapetti tuon telineen päälle

Heti piti kokeilla tämän asunnon kalustusta. Elämässään hiukan hakoteille joutuneen tehtaan Vuoromestarin kotihan se siinä. Vaimo vei mennessään kaiken. Tehtaan vintiltä on Villa Charlotten Rouvan luvalla haettu heteka ja vanha funkkistuoli - ainut kalustus, mitä miehellä tällä haavaa on.
Hieno tuoli on Karoliina Nenosen käsialaa (nukkekotikirppis).

Huonetta en ole vielä tapetoinut. Se on ohjelmassa seuraavaksi. Maalarinteipillä peittelin sähköjohdot. Jos niihin joskus tulee vikaa, on helppo korjata. Johtoseinä sitten peittyy irtoseinällä.

Sokerina pohjalla oli yllätys tämän päivän postissa Etanaelliltä  http://etanaelli.blogspot.fi .
Kaunis itse tehty kortti, käsinkirjoitettu mieltä lämmittänyt viesti ja Gepetton koottava sohva. Kortti on sekatekniikalla tehty. Mahtava. Sohva on kooltaan Lundby-talooni sopiva.

Kiitos Etanaelli - yllätyksesi on tosi mieluinen!

2 kommenttia:

  1. Olet kyllä todella taitava näissä miniatyyri-rakennuksissa. Taitosi voisivat olla tarpeen ihan oikeillakin rakennuksilla :)

    Kiva kuulla, että tykkäsit yllätyspostista, vaikka sohva kyllä kalpenee design-huonekalujesi rinnalla.

    VastaaPoista