maanantai 6. maaliskuuta 2017

Vanhan talon kunnostus 2

Kierrättäminen on mukavaa. Kun viimeksi tein Neiti Viisiveen pihalta löydön, siitä kehkeytyi  Pieni  Ihan pieni Vilske ,lahjatalo (laajennuskerroksella) pikkuneidin päiväkodille. Samaisen pihaympäristön (samaisen perheen äiti jopa) taholta minuun otettiin hiljattain yhteyttä ja kysyttiin, että kelpaisiko  yksi talo lisää. Jo vain!
Tämä taitaa olla Honkkarin tai Etolan mallia? Jos joku osaa jäljittää minua paremmin, saa oikaista.
Mielestäni hupsuinta mallissa on, että vintti on auki ikään kuin tuolta takapuolelta. Eli jos talo on seinää vasten, vinttitilaa ei voi hyödyntää. Paitsi tässä talossa siitä tulee sähköjohtokeskus. Valot teemmme varastoistani löytyneestä IKEAn LED-puikoista.
Ystäväni Riitan kanssa otimme tästä talosta mukavan projektin, teemme sen yhdessä, niin kuin teimme hänen vasta valmistuneen  Ihan Uuden Talon
 Purkutilaisuus oli viime viikolla, pesimme talon pintaan kiinnitetyt tarrat pois ja palastelimme koko talon aika pieneen pinoon.
 Ajattelimme myös lisätä pienen sokkelin, joka helpottaa talon etuseinän avaamista ja tuo taloon muutenkin mukavaa näköä lisää. Vielä mietimme, josko maalaamme pinnan vai ei, nätäväksi jää.
                                                       Tästä kohta jatketaan!

2 kommenttia:

  1. Uusi projekti :)
    Kiehtovaa seurata mitä tälle talolle tapahtuu ja mitä siellä ehkä tulee tapahtumaan.

    VastaaPoista
  2. Inspiroiva projekti kerta kaikkiaan! Jään odottamaan lopputulosta.

    VastaaPoista