tiistai 3. maaliskuuta 2015

Lontoon terveiset

Vietimme Miehenkilön tasvuotispäivää Lontoossa.  Varsinaisen merkkipäivän autuus oli, kun löysimme tiemme jonkin verran mutkallisten reittien kautta perille Dr Who Shopin valikoimia katsomaan. Itse  tuosta TV sarjasta välitä, mutta oli kiva nähdä Mieshenkilön ilo ja autuus...

Dalek - jonkilainen tuhooja /ter-mi-nate/. Kivan kokoinen...
Kirjallisuutta samasta kaupasta - ja nuorille miehille tulisia Abercrombiesta
 Windsorin linnan reititystä (valitan huonoja kuvia, kännykälä otettuja).
Määränpäähän oli Queen Mary´s Dolld House - ja kyllä kannatti!

Kuvata ei saanut sisällä tuota hieno pytinkiä, tosin muutamia ehdin ottaa...


 Kaksi kirjaa itse aiheesta - alla muuta silmiin osunutta - kaikki ovat avaimenperiä.
Saappaita ostin myös PUNAISET.
Tuo pokaali menee Huikka ja Kulaukseen.
 Näköispainos 1:12 kirjasta, jonka siis on tehnyt Sir A Conan Doyle, kuningattaren nukkekotiin, omakätisesti kirjoittanut oikeassa kokosuhteessa.
Suosittelen - Windsoriin pääsee tosi kätevästi Paddingtonin asemalta - helppo reitti. Yksi vaihto, hyvin selvisi, ohjeet olivat hyvät.

3 kommenttia:

  1. Onpa teillä ollut kiva reissu. Viimeksi Lontoossa kävin myös katsomassa Doctor Who -juttuja ja sinistä puhelinkoppia jonkun metroaseman kulmalla, mutta noin upeasta nukkekodista en tiennyt mitään. Hienoa kun laitoit matkustusohjeitakin.

    VastaaPoista
  2. Hieno matka! Ja kivoja ostoksia matkakohdevinkkien kanssa! Kiitos

    VastaaPoista
  3. Käytiin miehen kanssa Lontoossa helmikuussa 2013. Tarkoitus oli mennä tuonne Windsoriin, mutta sairastuin flunssaan jo menomatkalla ja siellä oli silloin tosi kylmä ja raaka ilma, lunta ja räntää satoi. Käytiin kyllä yhdessä jos toisessakin paikassa, mutta tuo jäi silloin näkemättä. Yhden ostospaikan löysin, missä oli nukkekotitavaraa :). Ja kiitos ideasta - itsellä tasavuosia täyteen huhtikuussa ja etelän matkaa aattelin, mutta Lontoo voiskin olla parempi vaihtoehto taas :D.

    VastaaPoista