maanantai 6. elokuuta 2012

KesäilojaPikkiriikkisiä ja kuitenkin niin ísoja iloja... Olen kesän kuluessa saanut mukavia pikkuyllätyksiä, joiden raportointi jäi vuodatuksen romahduksen alle. Mutta parempi myöhään kuin ei milloikaan. Jo alkukesällä tupsahti postiluukusta  Merjan  tekemänä seuraava:

Upea Åbon vanha kartta

 Tuula  Imatralta ilahdutti  pikkupoksilla, jota en ole vielä koonnut, mutta uskoakseni hyvillä ohjeilla selviän:
Kesän yksi kohokodista oli Picnic risteily Turku-Maarianhamina-Turku. Ihan täysin en asian viehätystä aikuiselle pysty ymmärtämään, mutta kyllä mummon sydäntä sykähdytti seurata kahden mukavan pikkupojan seikkailua linjastolla laivan kansi-peliautomaatti-taxfree ja deck bar, jossa mennessä ja tullessa nautittiin Ville Viking drinkki. Koristeet päätyivät mummon kassiin ;D


6 kommenttia:

 1. Tosiaankin ihania niin pieniä, mutta niin suuria iloja oletkin saanut!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Eija ihan kauheasti niistä pienistä kaloista. Taitavat olla peräti delfiinejä. Niistä saa taas monta mukavaa maljaa. :-)
  Täällä näyttää jo ihan hienolta. Itse taistelen edelleen - kuvien kanssa. En onnistu niitä lisäämään mitenkään helposti uuten blogiin. Liimaan ja leikkaan ja tuskailen. Kaikki sanoo, että pitäisi olla "linkki" painikkeen vierellä jokin ikoni kuville, mutta kun ei vain ole. :-(
  Sinä olet ihanasti onnistunut noiden sivupalkkienkin kanssa!

  VastaaPoista
 3. me gustaría quedarme por aquí, pero no veo el gadget de seguidores....

  VastaaPoista
 4. Onnea uudelle blogille ja tutuille jutuille! Itse tein saman muuttoliikkeen bloggeriin, koska kuvat katosivat vuodatuksesta :( Menetys ei kohdannut onneksi minua sillä tallessa ovat tarinat kuvineen omalla koneella :)

  VastaaPoista
 5. Hi,so beautiful minis in your blog,love the kitchen!!!Miniregards from sunny Spain.

  VastaaPoista