torstai 23. toukokuuta 2013

Kylppäritilanne - The Bathroom

Lämmin kiitos kaikille teille, jotka piipahditte huhtikuussa kylpyhuoneremonttia katsomassa Model Expossa.  "Vaiheessa" sijoittui viidenneksi kaikkien hienojen töiden joukosta.

My roombox - The Bathroom "On its way"  -  was the 5th  in the national Dollshouse association´s competition organised in April this year. The visitors of the Model Expo voted for the vinners.
 
Onnittelut kisan voittaneelle Susannalle ja Keisarinnan ylelliselle kylpyhuoneelle. Erityisen kivalta tuntui, kun oman kerhomme osallistujat sijoittuivat hienosti: toiselle sijalle Ninnan Baarin vessa (suosikkini - jos olisin päässyt äänestämään, sille olisi tullut yksi ääni lisää) ja neljänneksi tullut Titan ja Iston leikkisä Ankkojen kylpyhetki.

I felt really happy realising that the bathrooms done by my friends Ninna (the second - I would have voted  her "Bar Rstroom", if I had been able to travel to Model Expo) and Titta (the fourth) and my bathroom,  were all among the five best!

Tästä on hyvä jatkaa, vessani kun on vielä vaiheessaan ;)

6 kommenttia:

 1. Oli mielenkiintoista lukea lehdestä kilpailutöistä ja tämä Sinun kylpyhuoneideasi oli todella hauska!

  VastaaPoista
 2. Mietin tuossa että miten paljon mielikuvitusta kilpailuun osallistujilla liikkuu päässään, jokainen työ aivan ainutlaatuinen! Itse jos olisin osallistunut kilpailuun niin se olisi ollut tyyliin tavallinen booooooring vessa.

  VastaaPoista
 3. Näin kylppärit luonnossa, kun olin Model Expossa päivystäjänä. Oli hauska katsella ihmisten reaktioita kun he katselivat kylppäreitä! Yksi mies sanoi juuri tästä sun työstä, että tätä on ihan pakko äänestää siksi, että tämä tuo NIIN mieleen oman kylppäriremontin, joka ei kai ollut mennyt sekään ihan kuin Strömsössä... :) Miehet olivat yleensäkin hyvin innostuneita tästä sun kylppäristä. :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut hienosta sijoituksestasi tässä kovatasoisessa kisassa, jossa Turkulaiset ovat muutenkin kovaa luokkaa.

  VastaaPoista
 5. Onnea! Sun kylppärisi on kyllä mun suosikkini ja Ninnan on myös todella upea. Minimittakaavassa lika ja keskeneräinen remonttikin näyttävät upeilta. Pikaista paranemista olkapäälle (vaikka eipä taida valitettavasti ihan hetkessä kuntoutua)!

  VastaaPoista