lauantai 30. marraskuuta 2013

Kerrankin tärppäsi - pikkujoulun kalenteriluukku?

Olin aamulla  liki epätoivoisella hankintamatkalla. Nimittäin koodi oli My Litte Pony, keltainen, mukana kampa, yksittäispakattu. Löysin - kolmannesta kaupasta. Oli myyjällä ihmettelemistä, kun  melkein onnesta itkuun purskahdin, niin oli tärkeä tavara kyseessä ;). Ruokaostosmatkalla päätin sitten kokeilla ruokaostojen jälkeen onnenkantamoistani - kuvasta näkyy mitä sain ;)


ALKON puinen viinilaatikko

Paikallisen CM:n ALKON "pojat" totesivat, että olipa tuuria, kun näitä ei nykyisin enää  oikein saa. Minun pikkujouluiloni oli ylimmillään, kun  kaupasta autolle kantamuksiani rahtasin.
Laatikon päälle kuvaan asettelin tuolta Nilikentän Ainolta  saamani yllätyksen (vain osa siitä mahtui laatikon päälle, niin runsas oli paketti).

 
Hieno virkattu sängynpeite, nukke, jolla mitä ihanin mekko ja hattu - ja katsokaa, minkä värinen tukka neidolla on! Woooow! Mukana oli askartelutarpeisiin yhtä ja toista (p a l j o n ) ja lisäksi tuo upea mustalle kankaalle käsintehty käsityö  (siitä tulee tyyny tai seinävaate, vielä mietin).
 
Pikkusukat ovat uusin hankintani Nukkekotikirppikseltä. Sieltä myös eilen saapui uusin kalustehankinta, tässä vielä kuva siitäkin:
 

Vanha keittiökaappi, ovet liikkuvat.
 
Ihan kuin olisin avannut kalenteriluukun, vaikka en tänä vuonna semmoisessa mukana olekaan yhtä aaton luukkua lukuunottamatta
 
                                Mukavaa pikkujouluviikonloppua blogissani piipahteleville!

2 kommenttia:

  1. Minäkin kyselin paikallisesta putiikista viinilaatikkoa, mutta ei tärpännyt. Kivat ostokset kirppikseltä, varsinkin tuo kaappi.

    VastaaPoista
  2. Onnittelut tärpistä.
    Ja kaikesta muusta mukavasta mitä on matkaan tarttunut tai saatu.

    VastaaPoista