perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivän puuhat

Hyvä ystäväni Riitta on ollut merkittävä apu monissa erinäköisten ja -kokoisten hankkeitteni tapetoinneissa ja liimauksissa - puhumattakaan siitä, että hän alunperin vuonna 2008 ehdotti, että valmistaisin kerrostalon. Siitä sai Pitsilinna alkunsa.Ystäväni on miehensä (tärkeään pappakategoriaan kuuluva) kautta myös saanut tutustua pikkuiseen Elsaan, jolla sattumoisin on kiinnostus nukkekoteihin herännyt. Tämän tajutessani ja tietäen, että pikkuneito on menossaan pappansa luo yökylään, päätin valmistaa pikatyylillä pienoishuoneen. Eilinen ilta hurahtikin nopeasti ja taisin olla todellisen flown vallassa, sen verran mukavaa oli.
Laatikon löysin työpaikalta. Tyyli oli vapaa, pinnoille kaikkea mitä kaapista löytyi.

Laatikon leveys on noin 50 cm, syvyys ehkä 20 cm ja korkeus suunnilleen 30 cm - en siis mitannut. Niin oli vauhti päällänsä  - tunnistatteko fiiliksen? Takaseinä on kontaktimuovia, lattia tapettia, samoin sivuseinät ja katto. Hiukan saumat irvistävät ja jälki ei ole ihan viimmesen päälle, mutta sillä ei tässä nyt ollut niin kovin suurta merkitystä. Pääasia oli, että sain tehdyksi, sillä olkapääni ei ole vielä ihan askartelukuntoinen. Niinpä päättelin, että mitä nopeammin teen, sen vähemmällä vaivalla olka selviää ;)

Päädyssä tietysti ikkuna ja pikkuinen pitsiverho.
 
Grand Design -valaisin
Joulun valosarja oli sopivasti näkökentässä. Maalarinteipillä nippu yhteen,
pitsiä ja liimaa vielä päälle! Johto katon läpi ja laatikon päällä katkaisin.

Pikkuista röhnää tupa täyteen, saapi ystäväni Riitta ja pikkuseuralainen sisustaa interiööriä,  miten haluavat. Pappansa sitten huoletii, että Grand Design -valaisin tulee kunnolla kiinnitettyä ja ajoittain patterit vaihdettua - ellei sitten intoudu hankkimaan peräti led-valaisin"kiskoa"...

Kerhossa tehty kello löysi paikkansa!

Tässä tämä Ystävänpäivän yllätys, joka jo iltapäivällä lähti uuteen paikkaansa.
 
Ja piste iin päälle tälle päivälle: sain stuudioni pöydän vapaaksi ATK-laitteista.
Löysin toimivan pöydän työpaikan varastosta. Laitteisto saatiin turvaan pölyltä ja lialta ja minä saan Pitsilinnan 6. kerroksen työpöydälleni. Siis kierrätystä parhaimmillaan.

Nyt ei puutu kuin asiallinen työtuoli. Tämä tuoli kuuluu "stuudiolle". Siis huomenna kaupoille.
 
Hyvää ystävänpäivää blogissani piipahteleville.

3 kommenttia:

 1. Hyvää Ystävänpäivää Eija! ja ihana flow :)

  VastaaPoista
 2. Hyvää ystävänpäivää

  Kiva flow tuullut täällä. Valaisin on muuten erityisen viehättävä.

  VastaaPoista
 3. Hyvää Ystävänpäivää (joka päivä)! Eilen minun vanha tietokone ´´kusahti´´ ja kävin Ivalossa joten pääsin vasta tänä aamuna taas koneelle ( uudelle ) .

  VastaaPoista