tiistai 1. heinäkuuta 2014

Pitsilinnan edistymistä

Muutama kuva Arkkitehdin kodista. Viime viikonlopulla sain aikaan  kahden euthuoneen takaseinän.
Tuo takahuone, jossa näkyy "kakluunin valo", on todennäköisesti eteinen. En ihan vielä tiedä. Siitä oikealle oleva takahuone tulee olemaan keittiö. Varastoissani on Mielen keittiö ja sille tuli paikka tänne ihan sopivasti. Huone vain on kovin pieni, joten kalustamisen suhteen miettimistä riittää.
Näiden huoneiden takaseinä on siis irrotettava kappale. Takakautta pääsee näppärästi tapetoimaan ja maalaamaan nuo takahuoneet.
 Keittiö odottaa kalusteitaan ja sähköjohdot lopoullista paikkaansa. Luulen, että joudun niiden vuoksi vielä tekemään reikiä takaseinään.

Tässä samat huoneen takaa katsottuna. Ja sähköpääkeskus...

3 kommenttia:

 1. Hihii, sähkökeskus näyttää ihan kuin meidän kotona :) Suutarinlapsella ei nääs ole niitä kenkiä.

  Ja saako noita Aallon kalusteitakin minikokoisina?!? Vai oletko nekin itse tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tarjoiluvaunu on koottu valmiista osista (itse), hiottu, maalattu. Osat on tehnyt yksi kerhomme jäsen, 3D tulostimella. Jalkalamppu on samasta vehkeestä, sen sain vuosi sitten sp-lahjaksi, koottuna valmiina. Hylly on omaa tekoa. tosin senkin kannattimet on sorvannut minulle tuo sama taituri, joka työstää sorvillaan ja 3D tulostimellaan mitä vain!

   Poista
 2. Pitkästä aikaa täällä ja aivan ihastuttavia hetekoita tuolla aijemmin.. Hetekat on jotenkin niin ihania, että melkein voisin omaankin kotiin ottaa sellaisia :)

  VastaaPoista