sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

100 päivää ilman nukkekotihankintoja:78- 85/100 - Kesän varalle...

Kaikille epäilijöille kerrottakoon, että "en ostanu mittää" Lahdesta. Itselleni. Raunistulan nukkekotikerholle hankin 4 eurolla jotain pientä tulevaa syyskauden hankettamme varten. Hankintojen sijaan söin Lahden tapahtuman kanttiinista hyvän kanakeiton ja sillä jaksoin takaisin kotiin. Auton takapenkillä oli voittoisa vinttimme.
Kysymys Nukkekotiyhdistykselle kuitenkin (jo aiemminkin esitetty): Miksi Nukkekotiyhdistys ei tee  jotain esitettä/lappua siitä, mistä noiden roomboxien esittelyssä on kyse? Sitä olen monasti ääneen eri tapahtumissa kysynyt. Useamman kuin yhden suusta Lahdessa tuli kysymys siitä, että mitähän nää on - semminkin kuin  Nukkekotiyhdistyksen edustaja ei ollut pöydän takana asiaa esittelemässä koko ajan. Olisihan se hyvin sijoittuneille töille niiden arvoinen nosto, kun olisi selvästi kerrottu vaikka tyyliin Voittaja/eniten ääniä saanut/toiseksi tullut jne.  - Soisin asialle tehtävän jotakin Suurta Snadia ajatellen.

Ihan ilman pikkujuttuja ei kuitenkaan ole tarvinnut olla: sain mitä hienoimpia kesäyllätyksiä kerholaisiltamme, kun pidimme kevätkahvihetken mökillämme. Valmistimme kerrosvateja.  Emännälahjat ja swappimme toivoat mieleen jouluaaton:
 Juureksia kauniissa korissa, Nukkekotilehti, minipora, kukkia ja pöytälamppu - kyllä nyt kelpaa!
  Lähikuvassa pora ja kukkakimppu.
 Nukkekotilehti ja voittoisa vinttimme.
 Leipäkori herkkuineen.
Näkyykö tämä ihana lamppu tässä paremmin?
Sitten kahviteltiin:_
 Omat kerrosvatini (näitä valmistui illan aikana aikamoinen määrä)
Tästä on hyvä jatkaa kesälomaan. Ja 100 päivän ostokieltäymys ulottuu vielä aika pitkälle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti