perjantai 20. heinäkuuta 2012

Alku aina hankalaa

Uuden blogin aloittaminen kismittää. Tämä on nyt jatkoa http://eijuli.vuodatus.net blogilleni, jossa on ollut mittava ja harmittava tauko (lue kuvat eivät näy ja muutenkin tökkii) jo liki kuukauden.


Pikkuttuvan vaiheista aloitettakoon. Pahvilaatikkoon kyhätty Pitsilinnan työntekijöiden entinen vapaa-ajanviettopaikka ja sen mökki. Pukkisängyllä makaa mittanukkeniHellan luona näyttää tältä

Kosteusvaurio lattianrajassa


Pukkisängyn teko vasta vaikeaa olikin. Pukkijalkojen valmistaminen ylitti kaiken ymmärrykseni, mutta siinä se nyt on. Olikohan oikeasti pukkisängyissä pitsilakanoita ;D

Tuvasta löytyi sinne jäänyt vanha tarjoitin (alunperin jostakin saatu vaaleanpunainen tarjotin). Puinen kukkamaljakko on Huutonet -löytö Harjoittelin lomalla lisää kutistemuovin käyttöä:

Mitenkän minä opin tätä uutta blogia käyttämään? Kaikki sivulaatikot ja linkittämiset? Ihan liika iso haaste ihmiselle, joka ei näitä juttuja oikein hallitse. 

13 kommenttia:

 1. Mökki on ihana ja kutistemuovin käyttö näyttää sujuvan kuin ammattilaiselta, tosi hienoja leikkuualustoja.
  PS inhoan näitä epäselviä sanavarmennuksia

  VastaaPoista
 2. Tupsahdin heti paikalle!
  Kutistemuovilla teet näämmä mitä vain :)

  VastaaPoista
 3. Heips, ihania juttuja olet taas tehnyt.

  Onnea uudelle blogille! Äläkä ole huolissasi, opit ihan varmasti tämänkin käytön pikku hiljaa. "Ei Roomaakaan päivässä rakennettu", sanotaan ;-) Itse ainakin olen ollut bloggeriin tosi tyytyväinen. (Vuodatuksessa tapahtui jokin isompi palvelinhässäkkä sähkökatkoksen seurauksena ja päättivät sitten siirtää koko systeemin uuteen palvelinympäristöön ja se vie aikansa.) Jos tarvitset akuuttia apua blogin kanssa, niin voin auttaa :-)

  VastaaPoista
 4. Moikka! Mökissä ei näytä ainakaan tökkivän, vaikka 'V' onkin pilalla. Hieno tupa! Niin aito!!!
  Tuo kutistemuovi juttu näyttää hauskalta. Kivoja juttuja olet siitä(kin) saanut tehtyä.
  Hyvä tietää, että Anita voi auttaa blogi jutuissa. ;-)
  Aina välillä kun tulee kysymyksiä eteen.
  Onnea eijulista-blogille!
  Terkkuja!

  VastaaPoista
 5. Kivalta näyttää! Ja kyllä se tämänkin blogin käyttö pikkuhiljaa tulee helpommaksi. :) Oma blogini ei Vuodatuksessa ole koskaan ollutkaan, mutta olen senkin saloihin tutustunut vähän muussa yhteydessä, ja itse pidän kyllä Bloggerista enemmän.

  VastaaPoista
 6. Kiva et löysin siut!!! Onnea uudelle blogille!Näyttää nii in mukavalta nuo siun tekemiset..:)

  VastaaPoista
 7. Ja kyl tätä opit käyttää, miekii yritän kovasti! Alussa tuntu kyllä ihan mahdottomalta, mutta hyviäkin puolia täältä löytyy!

  VastaaPoista
 8. Fiksu veto! Ihania juttuja olet näperrellyt taas. Minua kiinnostaa kovasti tuo kutistemuovi niin hienoja juttuja olet siitä tehnyt. Hyvää jatkoa uuden blogin kanssa! T: askartaja

  VastaaPoista
 9. Onnea uudelle blogillesi! En voi kuin hiukan reunasta kuvitella, kuinka paljon kuvien häviäminen ärsyttää...

  Itse tykkään bloggerin systeemistä tosi paljon. Helppo ja selkeä. Onnistuu tämmöiseltä tietokone-tumpeloltakin ihan omin avuin ;D

  Saisitko laitettua tuonne sivupalkkiin gadgeteista followers-osion. olis kiva saada seurata blogisi päivityksiä sitä kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeksi, Lotte, mutta en voi muuta kuin nauraa, kun mietin uutta blogger-käyttäjää, jonka pää höyryää, kun lukee tuon viimeisen lauseen ;-) Ainakaan minulle ei alussa sanonut yhtään mitään gadget ja followers-osio puhumattakaan siitä, mistä sellaiset löytyy. No, löytyyhän ne, kun aikansa etsii :-)

   Poista
  2. Kiitos aivan upean lohduttavista kommenteista. Yritän kovasti edetä tämän luomisessa. Hiljaa hyvää tulee, vaikka nopeampi tahti kaikessa olisi mieluisaa. Toivottavasti näemme mahdollisimman monen kanssa Forssan markkinoilla!!!

   Poista
  3. Heh, Anita, mulla ei ole itselläni hajuakaan mitä tuo toinen sana tarkoittaa, mutta sillä nimellä mulla itselläni ne on tuolla Bloggerin blogin hallinnassa ;D

   Poista
 10. Tsemppiä uuden blogin kanssa! Hienot kutistemuoviteiteilut!

  VastaaPoista