maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kesähankintoja

Kesän ainoat markkinat kohdallani olivat viikonlopun Forssan markkinat, jotka olivatkin tavallista juhlallisemmat Marian upean kirjan julkistamistilaisuuden vuoksi. Onnea Marialle vielä kertaalleen. Oma mielenkiintoni kohdistui erityisesti yhteen tarpeellistakin tarpeellisempaan  vekottimeen, jonka näette tässä:
Tarpeellisin on tuo Marian höyläpenkki, muut sitten ovat paikan päällä todettuja välttämättömyyksiä, kappa perunoita Marialta ja sitten syöttötuoli ja ämpärit Mirkalta. Ilman näitä ei pärjää, ei sitten millään.Muita välttämättömyyksiä ovat vegeleipäset, pyykkikori ja joukko julisteita. Tekijöiden nimistä olen sen verran epävarma, että jos joku ne minua varmemmin tunnistaa, ilmoitelkaa, niin kirjaan ne tänne. Kultakala on Malakoffien Annen tuoma. Olin sellaisen jo aikanaan saanut, mutta Itella rikkoi matkalla - nyt on uusi ja onkin hieno.
Tässä kultaka toisesta vinkkelistä - eipä paljoa näy, mutta on kovin soma tuossa ämpärin päällä.

Aiemmin kesällä olin vaateostoilla, en kuitenkaan Lahdessa, jossa näitä oli myynnissä, vaan jälkeenpäin onnistuin tilamaan Tuulalta ("askartaja").


Lopuksi vanha viisaus: onko mitään niin viisasta kuin ihminen - ja miessellainen? Meillä kesä muotoutui hiukan suunnitelmista poikkeavaksi ja jouduimme tilanteeseen, jossa piti muistaa, mihin aikaan mitäkin lääkettä otetaan. Mieshenkilö muisti, että minulla on kaapissa tilanteen edellyttämä apuväline:

Myönnettävä on, että näin selkeää ja helposti käsiteltävää (iso koko, sormet mahtuu ottamaan ja silmä näkee) lääkedosettia en ole ennen tavannut - ja sainpa vielä uuden dymokirjoittimen harjoitustakin, kun tein viikonpäiville omat lokerot!

9 kommenttia:

 1. Uutt blogia katsomassa :) Höyläpenkki löysi hyvän kodin :) Kirjan pitäisi olla huomenna jo siellä...

  VastaaPoista
 2. Hienot ostokset, etenkin tuo höyläpenkki, joka on ihan välttämätön toimeliaassa huushollissa.

  VastaaPoista
 3. Mahtavat ostokset! Syöttötuoli ja höyläpenkki ovat valtavan hienoja.

  VastaaPoista
 4. Hienoja ostoksia sinullakin. :-)
  Pyykkikorin näköjään taas missasin, mutta jääpä jotain ensi kerralle. Tuulan vaatteet ja kassi ovat tosi kivat. Tuo marimekko sopisi varmaan loistavasti myös Rauhan päärynävartaloon.;DDDD
  Olisivatko vegeleipäset Rouva Possu Ponnekkaan keittiöstä l. täältä r-wdesign.com?

  VastaaPoista
 5. Hei, jo toinen postaus uudessa blogissa!!! :-D

  Hmh, kun harmittaa, kun kaikki esittelevät Forssasta ostamiaan ihanuuksia. Siis ei ne ostokset harmita vaan se, kun itse ei sinne päässyt. No, eihän tässä montaa kuukautta ole enää Nukke- ja Nallemarkkinoihin. Sinne menen vaikka kontaten ;-)

  VastaaPoista
 6. Hei
  Sinä oot onnistunut jo näin pitkälle näiden sivujen kanssa.
  Huisi!
  Itse odottelen, että vanhaan saisin kuvia, kun en onnistunut vielä niiden siirrossa.
  Saas nähdä kuinka tässä käy, kiva olisi päivittääkin jo!

  VastaaPoista
 7. me gustaría seguirte, pero no veo gadget de seguidores...

  VastaaPoista
 8. Komea höyläpenkki! Sen kanssa valmistuu vaikka mitä tarpeellista. Oheistuotteitakin riittävästi ;) Kuinka niitä aina kertyykin oli kokoluokka ihan mikä tahansa.

  VastaaPoista