sunnuntai 24. helmikuuta 2013

10 000 visiitin pikkupalkinnot - 10 000 visit´s give-away


Nämä eivät ole se palkinto, vaan Neule-Nestorin alaraajat.
This is not the gift -  I started to knit an other  knitted doll,
this time a male (to be Nelly´s friend), called Nestor.  

Aloitin lauantain puuhana Neule-Nestorin tekoa. Päätin, että teen jalat hiukan eri lailla kuin ystävättärensä Nellin. Siis mustat sukat valmiiksi jalkaan ja kunnon Black Horset kehiin. Sukat vielä onnistuivat jotenkin, mutta sitten alkoivat pulmat. Koska käytän tässä ystävältäni saamiani kivoja itsessään kirjavia lankoja, otin käyttöön  kaksikeräsysteemin. Päättelin, että kerät ovat keskenään samanlaisia. Nooh? Eikö niiden kuuluisi olla?
 Ensinnäkin, en suosittele mustalla langalla kutomista illan hämärässä.Ainakin tämä neulemalli ja sen alku ovat melko kinkkiset, kun ei näe. Toiseksi  suosittelen vielä vähemmän tätä kaksikeräsysteemiä aloitettavaksi silloin kun jo ihan pimeä. Kerien alku näytti illalla ihan samanlaiselta, ja luulin tuon kalsarin lahkeen alun olevan samaa sävyä. Kun pääsin  tuon punaisen raidan loppuun, ilmeni että a) punaista olikin eri määrä ja b) sitä seuraava lanka oli toisessa vihreä, toisessa taas sininen.  Päättelin sitten tänään aamusella, että tämän herran Black Horset on ihan real de luxe-mallia, kalsarien  trumputkin eri kuosia.
Sitten asiaan:
Taannoin ihmettelin yli 10 000 kävijän määrää blogissani ja pähköröin, miten kävijöitä kiittäisin. Monimutkaisen ajatteluprosessin jälkeen päädyin lupaamaan palkinnon sille, joka olisi 20. kommentoija juuri siihen postaukseen tai sitä seuraaviin.

Juuri tuo 20. kävijä oli  Kotiäiti eli Riikka/ , jolle pikkuyllätys on lähtökuopissaan. Lisäksi päädyin random.org avulla arpomaan tuossa "juhlapostauksessa" kommenttinsa jättäneiden kesken lisäyllätyksen. Numeroksi tuli 7 eli  Malakoffien Anne  - kummallekin kiitokset käynneistä. Ja  pitää mainita, että tykkään itse käydä kummankin  blogissa, aina on jotain pientä ja mukavaa tekeillä.


 
Näkymä Huikka ja Kulaukseen, jossa kelpaa juhlajuomat nautiskella!
This is a view from the corner pub, situated in the basement of Villa Charlotte.
 
Recently I found out that my blog had as many as 10 000 (now more) visits. Among
those who had left their commets on that post or the following ones, the 20th was
Kotiäiti namely Riikka/ . In addition, with random org  I picked up one who left a
comment on that specific post, Malakoff´s Anne. Both of them will get a tiny gift.
 
Kiitos kaikille blogissani kävijöille - kommenttejanne on aina kiva saada!
Thank you for visiting my blog!

2 kommenttia:

  1. Kyllpä siellä puikot suihkivat. Nellin hameessa on ihana väritys ja hän selvästi odottelee jo jännittyneenä Nestoria kaveriksi.

    VastaaPoista
  2. Jaa - a saa taas nähdä millaisen taiot puikoilla tällä kertaa...
    Ja hei, ihanaa, yllätykset on aina ihania!!

    VastaaPoista