maanantai 25. helmikuuta 2013

Syntymäpäiväbileet - Birthday Party

Mieshenkilö täytti vuosia, ei mitään tasasellaisia, mutta se ja edellisen viikon oma nimppari ovat vuosittain hyvä syy koota lähimmät yhteen saman pöydän ääreen.  Illan päätteeksi nautittiin miehiseen  teemaan sopivaa kakkua, jonka olivat taituroineet tyttärenpojat äitinsä avustuksella:

Kakku oli perinteinen teemakakku.  Huomannette eri merkkiset autot. Meillä nimittäin Mieshenkilöllä on autokuume - ja se on sen lajin potemista, jota ei voi muuten seurata kuin hymy suupielessä. Miksi ihmeessä miehet jahkailee ja jahkailee? Luulisi, jos uutta autoa haluaa, että se olisi helpompaa. No, tämä kakku kuitenkin oli aika vinkeä oivallus pojilta ;)

We celebrated my husband´s birthday.My grandsons had made a cake with their mother.
The theme was nice, a lot of cars all over!

Minä puolestani hämmästytin Mieshenkilöä tavallista suopeammalla suhtautumisella, mitä tulee saunaoluen hankintaan. Kauppareissulla äkkäsin, että tuotekehittely oli harpannut valovuosia eteenpäin. Tölkkiin oli ilmaantunut ihan uuden näköinen avaaja (miksi sitä nyt kutsutaan?). Itse en tuohon juomaan koske, joten se avustus tässä projektissa tältä osin jäi täysin Mieshenkilölle, joka yhden avattuaan (ja sen tärveltyään), tilanteeseen alistuen sitten vielä avasi toisen ;)

 

 
Eikö ole hieno?
 
I found  some photo frame material - surprisingly from a very ordinary item ;)
My husband "helped" me with this - as you may well imagine.

 
Tästä tulee Hello Kitty valokuvakehys - ja jos ei sitä, niin kuitenkin lastenhuoneen valokuvakehys. Maalia (vaaleanpunainen, valkoinen tai vaaleansininen) pintaan, vaikka viikset mustalla - ja kuva taustalle. En ehtinyt vielä tehdä, mutta laitan heti kuvan, kun saan askarreltua.
Kannattaa  irrottaa vasta kun tölkki on tyhjä - irtoaa nätisiti sivuleikkureilla;)
 
I will paint it to look like Hello Kitty frame.

4 kommenttia:

  1. Onnea teille molemmille! Hieno oivallus tuo tölkinavaaja!

    VastaaPoista
  2. Ihana oivallus ja onnitteluni teille.

    VastaaPoista
  3. Onnittelut! Aina on kiva juhlia. Mahtava oivallus. Suostuisikohan tuo minun mieshenkilöni myös auttamaan noin hienon kehyksen hankinnassa. Täälläkin on autokuumetta ilmassa ja ihan kauheaa jahkailua asian suhteen miehellä. Itse en oman autoni vaihtoa kauan jahkaillut. Autot kun tutkimustenkin mukaan lopulta valitaan tunteella :)

    VastaaPoista