lauantai 15. maaliskuuta 2014

Ei mennyt ihan niin kuin Strömssössä - Not all like "by the book"

Omatoimitapetointi (ihan ilman tapettikaverina jo vuosia toiminutta Riitta-ystävääni) ei sujunut niin kuin halusin. Esitän vain osan vaiheista. Sarjan aloittaa vaihe, jossa jo yksi tapettikerros on alla ja toinen vedettynä päälle (ensimmäisen tila oli katastrofi).

Toinen vielä pahempi - tässä lähtee kaikki pois (tapettia ei ole tässä vaiheessa 
enää kuin yhden kerran verran jäljellä).


Valmis (viimeinen arkki tätä laatua seinässä). Kuprulla.

Vaikka kuinka laittaisi sävyyn passelia tyynyä ja muuta somistetta - ei auta. Kuprulla. Tässä vaiheessa poistuin työmaalta ja päättelin (toivoin), että aamulla seinä on tasoittunut.

                                                                   Kuprulla.

Jotain sentään mielestäni onnistui: "rappasin" pienen pätkän tuota Lidlin ihmesahalla vinoksi sahattua (jäänyttä) seinää. Tuli aika hauskan näköinen.Tässä 6. kerros etupuolelta nyt tapetoituna. Keskimmäisen huonetilan tapetti on hennosti raidallinen Takaseinät laitan viimeiseksi paikoilleen, vasta kun Insinööri on asettanut sähköt. Huomenna sunnuntaina Insinööri tulee.

Sähköjen asennusspektaakkelista sitten myöhemmin.

5 kommenttia:

 1. Oj då, tapetointi on kyllä joskus kinkkistä puuhaa. Mielenkiinnolla odotan sähköistysraporttia.

  VastaaPoista
 2. Samat sanat kuin edellä: tapetointi tuppaa olemaan haastavaa puuhaa, mutta usein kyllä kuprut tasaantuvatkin jonkin verran kuivuessaan.

  VastaaPoista
 3. Kyllä se voi vielä vähän oieta - ja jos ei, niin joku mojova taideteos/seinäjuttu päälle hämäämään. Ai ai, kun sitä sähköjuttua jo oottelee - mitähän kaikkia herkkuja sinne tuleekaan. Viikonloppuja!

  VastaaPoista
 4. Strömsö on valhetta. Olen vakuuttunut siitä, että mun tapetoinnit on sujunut kupruitta ihan vain sen vuoksi, että runnon ja riuhdon niitä papereita työvaiheessa niin pahuksen antaumuksella :D

  VastaaPoista
 5. Käytä oikeeta tapettiliisteri. Annavetty n 5 min ainakin jos sulla on oikeita tapettejä. Liisteri on siitä hyvä että on aika työnskentella eli voi otta pois ja laita takaisin ja jos liisteri kuivuu niin uutta tilalle. Kuprut sitten häviä kun on kuivunnut koska tapetti kutistuu kuivuessa. Toivon onnistuneet jatkot :)

  VastaaPoista