maanantai 3. maaliskuuta 2014

Tapettia seiniin - Tapestry project

Pitsilinnan 6. kerroksen saneeraustyö on lopultakin saatu alkuun. Kiitos ystävälleni Riitalle, joka perinteen mukaan vastaa tapettivuotien mittauksesta ja leikkauksesta. Tulee sitten kuulema kerralla kunnollinen ;)
                                Arkkitehdin asunnossa arvostetaan modernia tyyliä ja taidetta.

Lattia on harmaan/hopean siftaavaa ikään kuin hiukan muoviopintainen (tapettia). 
Somat tyynyt ovat ihan somisteena, kirppikseltä, Pirjo Salmun taitavista käsistä. Taustakopperosta tulee keittiö, sen lattia on "laattaa" (tapettia sekin). Tulevan keittiön takaseinänpinta vielä vaihtuu, se on vanhaa perua. Arkkitehdille tulee Mielen keittiö.

Tässä arkkitehdin asunnon vasemmalla puolella oleva "luukku", jonka aluperin oli varannut Ekonomi (taloyhtiön isännöitsijä).Nyt tuntuu siltä, että siihen muuttaa joku muu (tai sitten arkkitehti valtaa sen itselleen). Tyyli vaan vie mennessään. Käykö teille niin joskus? Että kun on suunnitellut jotakin, niin kuitenkin sitten huomaa, että jokin uusi ajatus vie mennessään?

Purin yhden vanhan roomboxin, sieltä tuo futoni ja muut romppeet. 
Lautalattiaa tässä vasta kokeillaan.

 Tiikerintalja on uusi hankinta, löytö Nukkekotikirppikseltä. Marilyn ja Auredy ovat magneettitauluja ja ne jäivät purkamastani roomboxista.
 Arkkitehdin asunnon väliseinän taannoin sahasin Lidlin ihmesahalla. Koska tuosta seinästä jäi yläosastaan hieman vino, päätin että tuohon tulee hiukan matkaa ns rappauspintaa näkyville. Työ on vielä hiukan kesken (Tane tekee sen).
Tässä arkkitehdin olohuoneen alkua. Picasso on ystävänpäivälahja Sarilta Nousiaisten suunalta. Keinutuoli on omahankinta. Viinilaatikko on Johannalta.

Tästä on hyvä jatkaa. Kun tapetit on laitettu, alkaa sähköistys. Insinööri (veljeni) on laatinut hienot suunnitelmat. Niistä voi  tehdä johtopäätöksiä täällä:Pitsilinnan valot

2 kommenttia:

  1. Tulossa on hieno residenssi. Tane tietysti voi aikaansaada uusia haasteita, mutta ajan kanssa.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kun olet teettänyt ammattilaisella nuo tapettihommat. Kokemusta nimittäin on täälläkin suunnalla tapetin ihmeellisestä venymisestä tai kutistumisesta leikkaamisen jälkeen ;)
    Näyttää olevan tulossa vallan mukava asunto, ihan kenelle hyvänsä modernista tyylikkyydestä pitävälle.

    VastaaPoista