sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Minä en osta mittää

Tämän on monet kuulleet. Tai peräti itselleen luvanneet. Inventoin kesän aikana tekemiäni ostoksia ja  olin ihan ihmeissäni. Olin ostellut yhtä jos toista (kaikkea en edes kuvannut, niin ei tarvitse muistellan rahan menon määrää). Otaksun, että ainakin muutamalle on käynyt samoin.

Villa Charlotten Rouvan downshifting tuvan kalasaalis on yksi monista upeista nk-kirppisostoista. Siellä olen kesän aika asioinut useaan kertaan.

Loppukesän Sekakuoro Hengarien esiintymistä - vääntöä muutaman hahmon verran.

Hiukan piti lukeakin. Dekkareita(kin) kerään. Niitä on jo 700.

 Desing Hillin hienot pihdit ja keksileima ja hauska kettunaulakko. - Nk-hommiin tästä kuuluvat nuo pihdit.
Pohjat puuttuu - syksyn ekan kerhokerran "nokiat". Ei taida pitää vettä?

Rapu-rapu-rapu-rapu-rallaa. Hienot astiat tyuli hankittua.

USAn matkan lentokoneen kuulokkeet (ihan ilmaiset)
                                                         Tosi tarpeellinen astiasto - edelleen paketissaan.
Kerhon jouluikkunaan matkalla oleva joulukioski ja sen seinustalla hieno työkalutellinki 
(sitä en todellakaan ole itse tehnyt, nk-kirppiksen saalista).
Ystävän tuoma matkatuliainen, Vespa, sen satulassa  vasta habnkittuja vihanneksia, vierellä kauniit portaat ja hienot kukkaset. Nk-kirppikseltä nekin.

T o s i  tarpeellinen myymälä, ihan vaan siltä varalta, että joskus tarvitsen. Ostin nk-ystävältä, joka teki suursiivoa. Samaiselta ystävältä sain edullisesti pelastettua paketissa olevan r i n t a m a m i e s -
t a l o n  nr 4 (1:12). Odottaa pakettissa, että joskus teen. Mieshenkilö teki havainnon vasta muutama päivä sitten. Oli helppo sanoa, että "on siitä jo aika kun sen hankin, halvalla sain, suomalaista nukkekotihistoriaa parhaimmillaan, keröilyarvoa"...  Ihan täydestä meni. - Teen sitten eläkkeellä varmaan.

Ostelin  kieltämättä muutakin, mutta ne on jo laitettuna jollakin tavalla järjellisiin varastonsopukoihin. Kuvan mollamaijat ovat 1:1 kokoon tehtyjä nukkeja, niitä en ostanut, mutta olivat niin somia, että otin kavalkaadiin mukaan.

Rakentaminen ei ole edennyt. Sähköistys odottaa Veljen vierailua.

3 kommenttia:

 1. Ihanat ahvenet. Kyllä olet ollut taas löytäväinen, muuta ei voi sanoa. Siitä etten itse periaatteessa osta netistä on iloa mutta myönnetään myös harmia. Mutta itsekin huomasin ehtoona muutamana, miten hyödyllistä on kun varantoja löytyy, sain nimittäin tehtyä Puuro ja peti pienoishuoneen inspiraation iskiessä.

  VastaaPoista
 2. Vallan mahdottoman mukavia ostoksia ja kaikki ihan välttämättömiä, tai ainakin melkein..... tuo työkalusetti on ihan paras noista.
  Ja on muuten hyvät kuvat, kyllä sinulle on tuo oppi mennyt hyvin perille.

  VastaaPoista
 3. Kun on tehnyt viisaasti ja hankkinut matkan varrella, niin ei sitten ole niin paljoa ostettavaa, kun itse rakennusprojekti alkaa - kuten sinulla kauppa, tai sitten se rintsikka! Hei, sinulla on nyt siis rintsikka nro 4?! Voi ihastus, sitä sitten jännänä ootellaan millaisia ratkaisuja keksi tehdä sen kanssa. Kaikista kun on tullut niin ihanasti erilaisia joista olen nähnyt kuvia ja päivityksiä mm. tuolla fb:n rintsikka ryhmässä.

  VastaaPoista