sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

100 päivää ilman nukkekotihankintoja: 127/100

Tästä alkaa tulla ihan (hyvä) tapa harrastaa. Hankinnat ovat edelleen liki nollaa ellei taannoista Firenzen matkaa lasketa mukaan. Olin  kotikaupungin Stockalla ja kävin mielenkiinnosta katsomassa  niitä kuuluisia puutarhakalusteita (joita hankin maaliskuussa ennen ostolakkopäätökseen ryhtymistä).
Olihan siellä houkutuksia kerrakseen:

Puutarhakalusteiden lisäksi hienoja minipuita, jotka mielestäni  olisivat vallan passeleita olemaan 1:12 koossa ns isohkoja pihan/puutarhantienreunspuita. Ja tuo hieno istutuslaatikko!
Pikkutavaran esillepanoa varten mitä mukavin hyllykkö. Olen tainnut tämän nähdä jo jollakin esillä, mutta laitan vinkin, jos joku ei ole törmännyt. Oiva koriste seinälle, syvyyttä sen verran, että pikkutarvikkeet eivät helpolla putoa.

Mitään en ostanut!
Näillä kuvin toivottelen myös mukavaa  Forssan päivää kaikille, jotka sinne tiensä löytävät. Minullakin tapahtuma oli allakoituna, mutta elämä on... esteitä aina joskus eteen tupsahtaa.

2 kommenttia:

  1. En lähtenyt Forssaan minäkään, tuo ilma ei ihan innosta matkailemaan.

    VastaaPoista
  2. Vuosi sitten jo sovittiin, että tänään ollaan Forssassa ja hankin ne ravut jotka nuukuuksissani jätin viime vuonna väliin. Elämän mukaan tuomia esteitä täälläkin. mies lupasi meidät lastenvahdiksi. En ole hyvilläni.

    VastaaPoista