perjantai 31. heinäkuuta 2015

100 päivää ilman nukkekotihankintoja: 139/100 - arvonta!

Arvontatulos päivitetty 11.8.:
 "Mitä näistä voisi tulla" on nyt vaiheessa, jossa Random org poimi 3+1 "onnellista":
Siispä Tiina (paketti jo lähtenyt, Jaana R (paketti jo lähtenyt), Iris ja Teija - ottaisitteko yhteyttä. Kiitos kivoista ajatuksistanne.
**
Työkaveri teki suursiivoa ja löysi liki muinaisjäänteitä. Kuulema tajusi heti, kenelle kuuluvat...
Tunnistatteko näitä? Diakehyksiä (taulunraameja?, ikkunoita? mitä muuta?); diasäilytyslaatikoita (upeita pikkusälän säilytys/kuljetuslaatikoiksi); ja noita diaesitysten säilytysraameja.
 
Näitä tuli niin paljon, että arvon tänne blogiin kommetoijien kesken kolmelle tästä joka lajia sisältävän palkinnon. Ja Erityispalkinto sille, joka keksii mitä noista isoista "levyistä" voisi tehdä. Itselläni on jo idea, mutta jännityksellä odotan mitä muut keksivät. Aikaa ideoiden ja kommenttien jättämiseen on  5.8. asti!
 
Muuten on aika kulunut ilman ostoja, ellei Marian uutta kirjaa lasketa. Minusta se ei ole turha ostos eikä laisinkaan krääsää.
Mukavaa viikonloppua blogissani piiahteleville.

16 kommenttia:

 1. Ui, ihana lahja, innolla mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa.
  Mulla olis muuten ihan 1:1-diojakin, jotka kaipaisi uusia säilytyslaatikoita. Ovat nykyisin isän omin käsin askartelemissa pahvilaatikoissa, jotka pikkuhiljaa särkyvät. :-)

  VastaaPoista
 3. Miten olisi kasvihuone?
  On sinulla fiksu työkaveri!

  VastaaPoista
 4. Ilman muuta haluan arpaispalkinnon ��

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa, itselle levystä tulee mieleen kasvihuonekahvila/oleskelupaikan katto tai seinä, jossa muutama ruutu voisi olla auki ja köynnöskasveja riippuisi sieltä täältä, lyhtyjen ja ehkä jopa eri pari teekuppien kera. :)

  VastaaPoista
 6. Isosta tekisin varmaan perkolan katteen valo pääsisi sisään. Mukaan arvontaan siis

  VastaaPoista
 7. Mukana -terassin kattoa...
  Terv. Tiina K.

  VastaaPoista
 8. Mukana :) Nykyaikaisen talon ison ikkunan tekisin ja teressin katto :)
  - Jaana .R.

  VastaaPoista
 9. Innolla mukana arvonnassa.
  Laatoista voisi tehdä ikkunoita, tilanjakajia, joissa koloissa koristeita tarroista, kasvihuoneen ikkunoita ja seiniä, tarjottimia, pikkupöytien pintoja.... T. Iris

  VastaaPoista
 10. Ihana työkaveri sinulla!
  Levyistä ei ihan saa käsitystä: voisiko niistä tehdä hyllykköjä jos niihin saisi pleksihyllyjä liitettyä? Muuten terassiseinää ja kattoa varmaan saisi vaikka kahvilaan... Jos niitä onnistuu sahaamaan, niin niistä voisi tehdä tarjottimia? mielelläni mukana arvonnassa :)

  VastaaPoista
 11. Ihana työkaveri ❤️ mukana arvonnassa ❤️

  VastaaPoista
 12. Tekisin noista ikkunat tai sitten kasvihuoneen seinät/ikkunat 😄

  VastaaPoista
 13. terassin ikkunat tai jos niissä hyllyt niin kapan ulkoseinään, näyteikkuna ja kaikkea pientä esille. tai ihan huoneen sisälle hyllyksi, vaikka kukille ja koristeesineille, astioille astiakaapiksi- lasivitriiniksi. Mut jos on kansi niin tulee hienot ikkunat ruuduilla, voi tehdä vaikka ikkunapuut "tulitikuista"

  VastaaPoista
 14. Mukaan arvontaan toivoisin pääseväni minäkin (toivottavasti huolitaan..) - itselleni tuli noista isoista joku modernimpi kauppa jonka tuotehyllykköinä nuo toimisivat tai miksei jopa moderni taide paikka jossa esim. patsaita yms. olisi esillä nuissa...
  Kattonakin menisi, mutta itse kyllä maalaisin niihin ikkunaväreillä värilliset ruudut.. Toisaalta ehkä niin sanottu lasiruutu seina kylpytilaan..??
  Säilytysrasioista itselle tuli heti tylsästi mieleen myyntitiski.
  Miniterkuin, Irina

  VastaaPoista
 15. Minuakin kiinnostai osallistua arvontaan.

  VastaaPoista