sunnuntai 9. elokuuta 2015

100 päivää ilman nukkekotihankintoja: 148/100 - pikkujuttuja siitä huolimatta

Kesän kivoimpia hetkiä on, kun ystävät ja sukulaiset muistavat haastettani ja tekevät löytöjä, joita aiemmin itse olen "joutunut" tekemään. Mitään varsinaista nukkekotiin liittyvää en siis ole itse hankkinut, ellei Marian kirjaa lasketa mukaan. Ja sehän on kirja!
Tallinan tuomiset
 Tytär kävi Tallinnassa ja toi oheiset lasieläimet (pöllön, oik, toisen jalan onnistuin saksilla pakkausta avatessani katkaisemaan) ja tuon taustalla olevan pikkutalon.
 Tässä koko potretti vielä kerran
 Ja tässä zoomaten pikkukrokoon ja rapuun
Työkaverini siivoili työhuonettaan ja löysi huoneen edellisen haltijan tekemän lasisen maljakon, josta ei ole tietoa mihin tarkoitukseen se on aikoinaan tehty. Mutta minulle se on ilmiselvä iso maljakko Galleristin kotigalleria Bastetiin. Tytär oli kukkakaupassa asioidessaan hoksannut nuo shampanjalasit ohuen rautakepin päässä (lienevät kukka-asetelmiin tarkoitettuja). Otti mukaansa kaupan viimeiset ja toi minulle. Kokosuhde on liian iso ollakseen 1:12 pöytään, mutta varsin oiva lattiamaljakko - tai kenties tulevan kukkakaupan isoja ruusukimppuja varten...
                                                                 Tässä vielä maljakon mallia
Sokerina pohjalla korulöytö Turun markkinoilta, en muista mitkä markkinat ne olivat (kansaninväliset ruokamarkkinat vai käsityömarkkinat vai mitkä). Löytö oli pääasia:
Kaulakoru - siis minulle jolla ei koskaa roiku kaulassa mitään pikkuista alati kaulassni olevaa sydänkorua lukuunottamatta. Ja uuden korun aihiokin "tuli mukaan".

2 kommenttia:

  1. Ihania tuliaisia - sopivasti pysyy maussa mukana, vaikka ei itse ostakaan - ja kirjaa ei tosiaankaan lasketa - ei mitään kirjoja :D

    VastaaPoista
  2. Kivat tuliaiset, sekä oivalliset muut löydöt.

    VastaaPoista