sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Pitslinnan 6. kerros paikoillaan!

Katselin  Pitsilinnan vaiheita ja saatoin todeta, että Pitsilinnan 6. kerros eli Arkkitehdin ja Puolisonsa asuinkerros  otettiin "telakalle" aika lailla  hiukan yli 2 vuotta sitten.
Tänään Insinööri (veljeni) oli taas kerran auttamassa ja saimme  Arkkitehdin asunnon paikoilleen. Asiasta innostuneina vedimme myös sähköt vinttiin ja siellä sekin nyt on, omalla paikallaan. On messevä tunne.
Sähköt ohjataan kaukosätimellä - keskusyksikkö on komuutin katolla ja sieltä tulee johdot eri kerroksiin kaapin takaa. Pystyn himennetämään jamyös valitsemaan valot eri huoneisiin eri aikaisesti. Talon kerroksista Pankinjohtajan asunto ( 5. kerros) ja K-kauppiaan kerros (3. kerros) ovat vuorossa seuraavaksi.
Kuudes kerros on aika korkealla, eli asunnon katto on "aina silmissä". Jos olisin tämän ihan kunnolla tajunnut, olisin ollut tarkempi sen kanssa, miten nuo  lamppujen vedot tein.
Vintissä on hämärää, ja oikealla takana ei ole kuuppaa ollenkaan, on mennyt rikki.  Johdot pitää hiukan vielä "vanhentaa" ja pölystää.
 Nostelin vintille nyt mitä käteen sattui, pikkuhiljaa saan sen "kalustettua".

 Arkkitehdin keittiö selvisi siirrosta hyvin.
 Kodinhoitohuoneen laatoitus tuli kuntoon.
Sähkötöillä en pysty brassailemaan...

 Mutta hienolta tuntuu tätä katsellessa ;)
Kiitos velipojalle!

Tässä linkki kahden vuoden takaisiin tunnelmiin
http://eijulista.blogspot.fi/search?updated-min=2013-01-01T00:00:00%2B02:00&updated-max=2014-01-01T00:00:00%2B02:00&max-results=50

2 kommenttia:

  1. On se vaan komea kokonaisuus. Himmenettävät valot - tässä kohden täytyy jo kumartaa syvään.
    Piuhojen kiinnityksessä olen käyttänyt samaa menetelmää, mutta taitavat kuitenkin olla pääosin aika valtoimenaan :) Nehän eivät kuitenkaan näy yleensä mihinkään.

    VastaaPoista
  2. Upea kokonaisuus todellakin. Mielenkiintoisia asukkaitakin koko talo täynnä. Jatko-osia odotellaan.

    VastaaPoista