perjantai 9. maaliskuuta 2018

Kiinteistöt on myyty

Parin vuoden miettimisen jälkeen olin varma. Päätin luopua Lundby taloistani. Löysin siihen hyvän kanavankin, Lundby-taloihin ja niiden tarvikkeisiin keskittyvän FB-kirppiksen. Pari viikkoa siihen tammikuussa meni kuvauksineen ja myynti-ilmoitusten tekemisineen - seurauksena oli 5 metriä lisää hyllytilaa.

Vanhin taloni oli v 1972 mallia, kaunis puureunainen, jotka valmistettiin vain yksi vuosi.
Keräsin koko Lundby-kokoelmani v 2007-2008 taitteessa, kun odottelin Pitsilinnan kerrostalorakennusta tulevaksi. Kokeilin, tykkäisinkö Lundbystä...
Huutokaupassa koettiin aikamoisia jännityksen hetkiä - joidenkin kalusteiden ja tarvikkeiden osalta syntyi kiihkeitä "taisteluita".
Huutajia kertyi  melkoisesti ja osa huusi itselleen montakin kohdetta - niinpä jokaisella oli oma laatikko/rasia, johon ostot pinosin - lisäksi lappu, jossa oli ostajan yhteystieto ja hinnat. Ilman tätä en olisi selvinnyt!  Ja tietysti oli ruutuvihko, jossa oli joka päivälle oma sivu, siinä sarake huutoaikoja varten vartin välein, myytävänä olevan  tarvikkeen sarake ja tietysti sarake hinnalle, näin saattoi hyvin seurata omaa tulevaa "työpäivää". Totta kai ainakin neljä riviä vielä huudon tehneen tietoja varten. Kätsyä!
 Keittiön pöytä oli pakkauspäytänä kaksi viikkoa :).
Muutamia "herkkuja"tässä:
 Pidin erityisesti vanhoista kalusteista, kokoelmassani keskityinkin niihin ja olin onnistunut sangen lyhyessä ajassa niitä hankkimaan mukavan määrän...Toinen taloni oli 2000-luvulta ja sen alla oli pari lisäkerrosta (lisäkerrokset olivat vanhempia kuin tuo varsinainen perustalo). Tästä kokonaisuudesta yksi kerros jo muutama vuosi sitten siirtyi Poriin sukulaistyttösen hellään huomaan.
Välikerros
Autotallikerros
Alla "klassikko" , Mocca Master joka kiinnosti monia.
                                      Samoin pikkupuhelin
Löysipä ihan itse tehty laverisänkykin uuden kodin!
Jälkeen päin oli väsynyt mutta onnellinen - ja mikä mukavinta, uudet omistajat laittoivat kuvia siitä, miten minulta ostetut kalusteet ja muut tarvikkeet oli uudesa kodissa sijoitettu.

Tauluhuutokauppa käytiin viimeisenä - suurinta mielenkiintoa herättivät nämä kaksi:

Kiitos kaikille huutokauppaan osallistuneille - on hienoa tajuta, että taklot ja tarvikkeet menivät hyviin koteihin ja niille alkoi vallan uusi elämä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti