sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Totte-Tontun maja

Joulun lähestyessä alkaa mieli liikkua tottujen puuhissa, etenkin jos seuralaisena on 8-vuotias pikkuneiti, joka askartelee mielellään. Päätimme yhdessä tehdä pikkuneidin entiseen päiväkotiin (Päiväkoti Vilske Turun Ispoisissa) joulunodotusta helpottamaan pienen yllätyksen. Hys-hys - sitä ei vielä saa paljastaa! Kyseessä on 1:12 kokoon tehty roombox (pienoishuone) - materiaalina kapalevy ja kotoa löytynyttä vaneria, tapettia ja tikkuja ja jotain pientä muuta tarpeistoa.
Tässä pikkuinen asumus on - siinä on vintille vievä luukku köysitikkaineen (ne löytyivät Suomalaisen kirjakaupan joulutarjonnasta).Valot ja kuusiköynnös löytyivät kotoa. Kyseessä on pieni paristolla toimiva led-valosarja.
 Totte-Tonttu on pikkuneidin keksimä nimi - ja kun päätettiin laittaa mukaan pieni kirje (kuvassa pikkuisen enkelin vierellä), niin sen sanoma tuli selväksi: Totte on niin ujo, että välttämättä se ei heti uskalla näyttäytyä!
 Narutikkaat saa kiinni seinällä olevaan koukkuun. Pikkupöydällä on lahjapaketteja.
 Tässä laitetaan kirjekääröä paikalleen.
 Tässä liimataan kello seinälle.
 Totten viesti päiväkodin lapsille on tässä - ihan itse kirjoitettu ja pieneksi leikattu.
 Led-valonauhalle teimme pienen säilytysrasian boxin takaseinälle - se on tulitikkuaskin rasiaosa, jonka päällystimme tiilitapetilla.

 Vilskeläiset eivät vielä tiedä, mitä on tapahtumassa. Toimitamme Totte-Tontun asumuksen sinne piakkoin.
Siihen asti - Hys-hys! 
Ja mukavaa talvenodotusta kaikille blogissani käyville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti