tiistai 28. elokuuta 2012

Kevätarvoitusta ja kunniakirjan autuutta

 
Kevätarvoitukseen tuli hauskoja arvauksia ja yksi varma tieto, eli oikeasti nämä
 
 
  
ovat  p e h m o l a a s  t a r e i t a. Minulle myytiin ne häkellyttävän upean myyntipuheen myötä omassa kotipostissa, siis Itellan toimipisteessä, oman postitädin, Gittan, hyvän nukkekotiystävän toimesta (Maksettu mainos). Oikean vastauksen tiesi  Katja  ja random.org löysi pikkupalkinnon saajaksi Saaran. Iso kiitos kaikille mukavista arvauksista ! En laita yllätyspakettien kuvaa ennen kuin ovat päässeet uusiin koteihinsa.

Gittan taitavista hyppysistä sain yllätyspaketin alkusyksyn iloksi - upea saippua "kotelo" ohuenohuesta langasta virkattuna. Ja melkein tuoksusaippuaa (milloinkahan Fimomassaa saa tuoksuversiona?). Kiitos Gittalle! Tämän päivän ilo putkahti postiluukusta - eli kunniakirja pienoishuonekilpailun kolmannesta sijasta -  "Huomenna on kaikki paremmin" oli työni nimi. Mukana oli inspiroivat lahjakortit alan liikkeeseen. Kiitos kaikille äänestäjille vielä kertaalleen.


Blogini oikeassa reunassa on Makuuhuoneen kuvake - sitä klikkaamalla pääsee tarkemmin tunnelmaan

Muuten ei syksyn alku niin kovin juhlallinen ollut. Vesivahinko oli sunnuntain ja maanantain välisenä yönä päässyt valtaamaan kerhomme tilan ja eilinen syksyn aloitusilta meni paikkoja raivatessa ja kuivatellessa. Nyt odottelemme tilan kunnostusta - oheista kuvaa voi käytää mallina, jos haluaa tehdä vaikka siivousrättejä:

 


 

7 kommenttia:

 1. Kävin tänään iltapäivällä postissa ja huomasin nuo laastarit. Hyvä kun en alkanut hyppimään ja hihkumaan että tiedän,tiedän! Een olisi kyllä arvannut oikein. Onnea siis arvauskisan voittajalle!
  Onnea myös sinulle pienoishuonekilpailun palkinnosta!!!

  VastaaPoista
 2. Sitä täytyykin mennä postiin... ei välttämättä nukkekotia ajatellen vaan mahdollisia hoitotarpeita varten :)
  Onnittelut vielä pienoishuonekilpailun sijoituksesta ja hienosta kunniskirjasta.

  VastaaPoista
 3. Onnea hienosta voitosta, kunniakirja on juhlallinen työhuoneen seinällä.
  Ja onnea myös arvauskisan voittajille, ei tosiaankaan tullut laastari mieleen.
  Yhtä onnekkaasti ei alkanut kerhosyksymme, mutta kyllä se siitä ilon puolelle taas kääntyy :)

  VastaaPoista
 4. Varautukaa ja pitäkää kumisaappaat mukana kerhoilloissanne. Tosi kurjaa kuitenkin, mineily olisi takuulla luuttuamista mukavampaa.

  VastaaPoista
 5. Ohhoh, voi mikä harmi tuo vesivahinko. Mutta paljon paljon onnea kunniakirjasta - todellakin ansaittu tunnustus! Jokin tuossa makuuhuoneessa vetoaa edelleen minuun niin kauhiasti...

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia paljon arvauskilpailun voittopostista! Se männynsiluetti sai mielikuvitukseni oikein lentämään, lue vaikka blogistani. ;)

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanasta arvontaylläristä!!! :)

  VastaaPoista