lauantai 1. syyskuuta 2012

Syyshankintoja

Pääkaupunkiseudulla käyminen tietää aina paitsi kokoustamista ja tällä kertaa  nettipäivityksen opettelua edustamassani yhdistyksessä niin myös tarkkana olemista nukkekotihankintojen suhteen. Alan liikkeisiin en ehtinyt, mutta onnistuin kuitenkin vähintään tyydyttävästi:

 
 
Puumateriaali on Stockmannin Herkkuosaston pielessä olevasta sushi baarista, jossa nautin - pullollisen kivennäisvettä. En sushia, IKINÄ (jotain periaatteitta pitää olla, toinen liittyy osterien syömiseen tai pikemminkin syömättömyyteen). Siinä istuessani havaitsin, että tarjolla olevien syömäpuikkojen malli kapeasta päästä muistuttaa kovasti kaipaamiani huonekalujen jalkoja. Suosittelen kokeilemaan. Nuo helmet taas ovat kokousjärjestäjän osallistujille jakaman nimilaatan pidike - parahultaista (hajotettuna pieniin osiin)  nukkekotiväen tarviketta.
 
 
Tämä ihanuus kauniin rasian ja sydäntä lämmittävän terveisen kanssa tuli yllätyksenä  Jatalta . Koitin kuvata tuota kakkua hiukan tarkemmin, niin ovat nuo marjat oikean oloisia:
 
Ilmiselviä punaisia viinimarjoja - ja jos ei, niin ainakin ilmiselvää sitten jotain muuta
sorttia, jos marjatuntemukseni menee ihan pieleen. Kiitos Jatta!
 

5 kommenttia:

 1. No niin, täältä tietenkin nyt sitten poimin vinkin niihin tuolinjalkoihin joita olen koettanut toteuttaa. ja ihan silmien edessä :D
  Sushit kelpaavat minulle mennen tullen ja niitä usein kanta sushi-ravintolasta kannan kotiin saakka. Syömäpuikkojakin yllinkyllin tullut aina paketin mukana kotiin. Niitä ei juuri ole käytetty koska kotona on monta erilaista sarjaa puikkoja arkikäytössäkin. Siispä kiitos taas!
  Konia on kaakukin marjoineen.

  VastaaPoista
 2. Komia kakku - piti kirjoittamani

  VastaaPoista
 3. Mainiot löydöt! syömäpauikkoja olen minäkin käyttänyt tekeleissäni.
  Kakku oikea herkku! Kyllä ne punaisia viinimarjoja ovat, ihan varma tieto, sillä eilen tuommoisenkin puskan istutimme naapureidemma kanssa.

  VastaaPoista
 4. Upeat jalat noista tuleekin ja kakku nam...

  VastaaPoista
 5. Tuo kakku ei ole tästä maailmasta. Kauniin ja herkullisen näköinen.

  VastaaPoista