lauantai 22. syyskuuta 2012

Syksyn yllätys"luukku"

Alkavat siellä sun täällä hys-hys asiat olla mielessä. Joulukalenterien vaihtoon valmistautuminen on monella suunnalla parhaillaan menossaan. Niin täälläkin. Oman kerhomme kesken toteutamme ryhmäswapin, jonka metodi ei välttämättä ole minulle ihan kirkastunut. Olen kuitenkin ohjeen mukaan  pähkännyt 4 erilaista pikkujuttua, ja jokaista kun tekee 7 kpl ja käärii pakettiin, niin hommasta kuulema selviää. Ryhmäswapin  emona toimiva sitten järjestää ja jakaa kaikille.  Ja sitten vaan joulukuussa availee ja ihastelee. Kalenterin esimakua ilmeni, kun postiluukustani putkahti mitä mukavin ylläri Oulusta:


Kuvassa olevat hienot pinssit ja kapoiset kauniit kirjotut nauhat tulevat taatusti käyttöön

Ja entäs tämä sitten:
Pikkiriikkinen sydämen muotoinen patsas, jossa on hääpari. - Ei varmasti ole ihme, että tuli joulu mieleen, kun tämmöistä yllätystä käsissään pitää.

 Tapasin oululaisen ammattitoverini Annaliisan kokouksessamme taannoin Helsingissä ja juttelimme harrastuksista. Paljastui, että hän oli hivenen jo miettinyt nukkekotiharrastusta ja keräillytkin "jotain pientä". Laitoin  kokouksemme jälkeen tärkeitä  (myöhemmin ilmeisen kohtalokkaiksi osoittautuvia) linkkejä eteenpäin ja samala keräsin kirjekuoreen muutamia pieniä juttuja malliksi ja innostukseksi.  Saamani viestin mukaan hurhahdus olisi Oulun suunnalla hyvässä alussa!
 

4 kommenttia:

 1. Jopa onkin ihania pikkutavaroita. Minä en ole uskaltanut nukkekotiin hurahtaa. Jotenkin on nytkin liian vähän tunteja vuorokaudessa.

  VastaaPoista
 2. Ihana yllätys! Tuo hääpäriveistos on suloinen ja muutkin aarteet tosi käyttökelpoisia.

  VastaaPoista
 3. Hei Eija!
  Nyt kipin kapin liittymään facebookiin. Siellä on meneillään hyvin aktiivinen nukkekotikirppis, missä aarteet vaihtavat omistajaa ja mitä et missään tapauksessa voi missata :DD

  VastaaPoista