torstai 29. marraskuuta 2012

Luukku 29.11.

 
Tänään avasin ihan väärän paketin (edit klo 17.00).Olisi kannattanut aamulla katsoa ensin  oman kerhon  blogia, jonne Ninna meille laittaa ohjeen, että minkä näköinen kuuluu avata minäkin aamuna. On niissä toki päivämäärä päällä, mutta juuri silmälääkäri tiistaina totesi, että kakkulat on uusittava.  Ei voi mitään, No, oikena päivän  pakkaus löytyi ja sieltä tuli todella kiva harrastajan apuväline:



Onpa kivaa mennä joulun jälkeen kerholle, kun kaikilla on samanlainen vehje käytössään ;D
Kiitos  Ninnalle  tästä oivalluksesta! Ninna on muuten taitava leipuri ja mukana Myllyn Paras piparikilpailussa loppusuoralla - näytetyöt voi katsastaa ja äänestää täällä  http://voice.fi/kilpailut/myllyn-paras/112

 Alla olevan, väärään aikaan avatun paketin laitan odottamaan oikeaa päivää - enpä paljasta mikä päivä se oikeasti on, nin säilyy jännitys muilla!

Pieni aavistus kertoo tekijän, jonka arvelen olevan Marjan ... ihan varma en voi olla. Kuvaaminen oli tosi haasteellinen juttu, mutta tässä korissa on toimiva kansikin, kerrassaan mainio.

Myös Loten luukku nro 17 saapui turvallisesti perille. Tyttärenpojat kävivät ihmettelemässä, että miten mummo pystyy odottamaan avaamisten kanssa. Hypistelivät ja arvuuttelivat, mitä sisällöt mahtavat olla - tarjoutuivat avaamaan heti. En suostunut - vielä ;D

 

1 kommentti:

  1. Nuo pinsetit on vähän eri näköisiä. Pakettien pakkausvaiheessa meni sekaisin, että mikä kuva tuli kenellekin.

    VastaaPoista