lauantai 3. marraskuuta 2012

Tosi suurta

Päätin runsas vuosi sitten, että opettelen kutomaan sukat. Olimme putkiremppaa paossa  ja vuokra-asunto on niin pieni, että siellä ei muuta voinut kuin istua ja kutoa. Tyttärentytär teki silloin tuloaan ja oli mukava aloittaa sen kokoluokan sukilla. Tavoitteeseen olen päässyt: tyttärentytär on saanut toimia koekäyttäjänä ja "virityksiä" on syntynyt. Niistä rohkaistuneena päätin sitten kutoa hiukan suurempiakin:
Kokojärjestyksessä: 46 (vas),42 ja 38.
Sukkapareihin laitan aina mukaan tuotelappusen, jossa on tietysti tuotenimike, koko ja pesuohje ja lisäksi saajalle pieni tehtävä. Mallistoni nimi on Melkein Pari. Lisätehtäväksi kirjaan "Etsi eroavaisuudet". Nimittäin pareittain kun niitä tarkastelee, joku raita voi olla vain toisessa - tai raitojen värijärjestys on eri -  onko teillä vastaavaa kokemusta? Kuten kaikissa käsityöblogeissa, niin minäkin otin yhden yksityiskohtakuvan:
Kantapää kokoa 42 - aika mallikas kumminkin?
Minikoossa en aio yrittää, sen verran luotan nukkekotimarkkinoiden valikoimiin!
 
Nukkekotipuuhasteluun liittyy tietysti hys hys -asiat. Olen mukana Raunistulan kerhon joulun ryhmäswapissa ja lisäksi vaihdan luukut AinoS:n, Lotten ja työhön liittyvän yhdistystoiminnan kautta nukkekotipuuhista innostuneen Annaliisan kanssa. Raunistulan kerhomme on päässyt takaisin rempattuun ympäristöönsä ja olemme innolla valmistamassa yhteistä jouluikkunaa Turun Martin apteekkiin. Ikkunamme "Nukkekodin joulu"  aukeaa siellä 15.11. Lisäksi pääsimme mukaan hankkeeseen, jossa sisustamme (tapetoimme, maalaamme ja kalustamme) lahjoitustaloa. Kurkkaa Raunistulan nukkekotisivuille/ , siellä lisää!

2 kommenttia:

  1. On oikein hyvä kantapää ja ei saappaissa ne raidat näy, ainakin itse käytän villasukkia kumisaappaissa joskus kesälläkin.

    VastaaPoista
  2. Kylläpäs on sukat mallillaan! Ihanan värikäitä - olet jaksanut vaihdella lankoja.

    VastaaPoista