maanantai 8. heinäkuuta 2013

Askartelua - DIY session

Koukkasimme Mäntän viikonlopun reissulla Tampereen kautta, joimme kupposen kuumaa ja ajan säästämiseksi jakaannuimme kahtia. Meidän Mieshenkilö meni Makedoniaan ja minä Nukkelaan . Ensiksi mainittu on  antikvariaatti, josta löytyi ilmiselvän mieluista täydennystä sarjakuvalehtisarjaan. Nukkela on saman kadun varrella ja pitää sisällään oman alani harrastajille suunnattua rekvisiittaa. Ajattelin säästää matkatavaroiden paljoudessa  ja mukaani tuli vain ohut kirjekuoripussi.

We visited Tampere during our last week ends trip to Mänttä art festival. After a cup of coffee  I went to Nukkela and The Male decided to be rational regarding our time and  went right away to Makedonia.

Kolme settiä askarrusta: Minihalin puulaatikko, kasvihuone,
pizzalaatikko ja juomamukit.
These tiny items are all of paper - so I need to follow the tutorial videos from  www.minihali.net

Tässä vielä lähikuvaa tuosta pikkuisesta kasvihuoneesta. On ns pöytämallia ja kuvassa näyttää mukavalta. Kaupan ikkunassa oli yksi tehtynä, eli on uskottava, että tästä valmistakin voi tulla.  Päätin, että kerrankin noudatan ohjeita näiden mielestäni todella upeiden paperi"esineiden" suhteen. Tutorial -video on siis seuraavaksi ohjelmassa.

 
Kasvihuoneen mukana on myös "lasit" ja pikkuiset kukkaruukut kukkineen -
 haasteellinen DIY-session tulollaan.

1 kommentti:

  1. Näyttää todella mukavalta puuahalta. Odotan jännityksellä valmiita tuotteita.

    VastaaPoista