maanantai 15. heinäkuuta 2013

Kesälukemista - Summer readings

Maria kyseli taannoin facebookin puolella, josko jollakin olisi "ylimääräisiä" Tiger- pikareita (niitä, joista aika moni on taituroinut kakkukupuja, minä vaan pelaan). Minulla oli ja pikkupaketissa meni muutama Forssaan.  Jotakin kokeilua siellä niiden suhteen on menoillaan... Sovimme, että   Maria  tässä "pikkuswapissa" laittaa jotakin pientä minulle päin.
Mitä sainkaan ?  KÄÄK, niin kuin Aku Ankka sanoo - ihanaa lukemista koko kesälle!

Maria asked if anyone has left Tiger cup stacking game  "cups" . I did, so I sent her some and we agreed that she will then send me something in return.

And look at what I got - a whole packege of  Donald Ducks! Wooow!

 
Tässä vielä lähikuvaa tästä upeasta Aku Ankka pinosta!


                                                              Kiitos Marialle!
                                                     Thank you Maria for this!

3 kommenttia:

  1. Siihen vain pötkölleen ja akkareita lukemaan!

    VastaaPoista
  2. Ihan kuin meidän poikien kirjahyllystä tuo akuankka rivi otettuna. Mitenhän nuo mahtaa olla tehty? Me aloitettiin tytön kanssa nukkekodin ruokien valmistus, vaikka nukkekoti onkin vasta pahvinen versio :) Ja se se vasta hauskaa on. Äitikin istuu ihan mielissään ja väkertää minikaakkuja ja leipiä ja oikea perhe meinaa nähdä nälkää :DD

    VastaaPoista
  3. Eijalle on kokeilun tulos nähtävissä fb:n puolella :) Nuo akut on tehty niin, että skannasin jokaisen kirjan etukannen, takakannen ja selän ja yhdistin kunkin kirjan kuvat kuvankäsittelyssä, pienensin ja tulostin, liimasin lehden selkäsoaan ja leikkasin irti, joten sain sisäsivut :)

    VastaaPoista