sunnuntai 25. elokuuta 2013

Arvontavoitto - Winnings

En juuri koskaan voita missään mitään. Mutta yrittämistä se ei estä. Aina menen mukaan, kun vain arvonnan jostakin löydän.
Normally I never win anything anywhere. But it does not stop me from trying. This time I was lucky - I got a very nice book from Maiju´s blog.

Osallistuin Maijun arvontaan. Ihme ja kumma,  kerrankin pääsin "palkinnoille" ja sain valita palkintoni kahdesta kirjasta.Tämä valitsemani lahjakirja keskittyy joulun taikaan. Arvonta oli Maijun iloisessa  "pinkkisivustossa" .  Maijun  korttigalleria esittelee toisen Maijun kirjan, jossa keskitytään korttien tekemiseen.

Joulun taikaa, Marjo Kauppila, Heini Kylmä, Kariston kirjapaino, 2012
Etusivulla oli mukava omistukirjoitus. Eilinen ilta sujui mukavasti kirjaa katsellessa, upeat kuvat ja mukavia vinkkejä jouluaiheisista asrkarteluista. Tässä muutama aukeama.


                                                                Kiitos Maijulle!

6 kommenttia:

 1. Onnea voitosta. Ihastuttava kirja, joka saa joulua lievästi "inhoavankin" miettimään koristelu vaihtoehtoja.

  VastaaPoista
 2. Hei, mikä on tuo nappijuttu? Mitä niistä on tehty? Itsellä ois napeille tarvetta ottaa käyttöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappijuttu on joulukuusenkoriste, ensin tuota aaltopahvia(tai kai muukin käy) ja sittes siihen nappeja ja muuta, jotain kiillelimmaa jne, aika hauskat!

   Poista
  2. Vau, joo nyt huomasin kuvan!

   Poista
 3. Onnea vielä tätä kautta Eijalle... blogiarvonnan voitosta ;)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut:) Se on kuule joulu jo ihan melkein ovella, että nyt vain koristeita väsäämään ja joululauluja kuuntelemaan...:D

  VastaaPoista