sunnuntai 4. elokuuta 2013

Valmista (melkein) - All finnished (nearly)

Olen aika onnellinen:  evakkomme on päättynyt, oma koti kunnossa ja citymökkimme tilassa, jossa  "stuudioni" on taas oikeassa käytössään  eli voin aloittaa nukkekotiaiheiset rakennus- ja muut puuhat. 

I am pretty happy: We have moved back to our home appartment and I am now able to use my own "studio" for its  original purpose. So that is dolls house purpose, not as a  study as it has been for 6 months now. Unofrtunately my shoulder does not let me actually do anything in miniature yet, but I did some arrangements into my "roombox cabin"

"Stuudion" pöydällä on enää muutama laatikko, jotka odottavat siirtoaan oikeisiin hyllyihin. Tänään ei enää voimat riittäneet siihen. Pöydällä on myös joitakin tasavuotislahjoani, kuten nuo Dots- naulakot, jotka odottavat Mieshenkilön innostumista asiaan... (siis sitä varmasti nyt saan aika tovin odottaa).


Roomboxkaappini on kohta sille tarkoitetussa käytössään eli sinne kuuluvat kaikki boxit, jotka vain mahtuvat. Hyllyillä on  ollut varastossa pientarvikelokerikkoja, jotka siirtyvät omaan kaappiinsa, joka vapautui vaatteista, kun vaatteet siirtyivät oman kodin vaatekaappiin (eikö ole ihmeellinen kiertoliike?).

 
                                 My roombox cabin is now filled with only dolls house stuff.
 
Olkapääni ei kestä vielä askarrusta, mutta kaapin hyllylle laitoin tuon ns valokuvaseinäkkeen ja siihen joitakin  uusimmista hankinnoistani (vas). Oikealla puolella ihan kaapin hyllyllä on omia tekeleitä ajalta ennen olkapäävammaa.
 

 
Upea seinävaate (en muista kenen on) odottaa pudonnutta kiinnityshelmeään. Kaunis virkattu peite on Turun markkinoilta, tekijä ei ole muistissa. Keinuheppa kerholla tehty. Vanha tarjoiluvaunu on suuri aarre (minulla on tämmöisiä vanhoja vaunuja kaksi).
 
 
Seinävaatteen paikka on suunnilleen tuossa noin... kunhan saan punaisen helmen jostakin...
 

 
 Itse tehdyllä kaapilla (kaapin osia ei vielä liimattu kunnolla kokoon eli välitila puuttuu) näkyvät Kaisa Something Tiny:ltä hakkimani retroastiat, jotka eivät  kuvassa pääse edukseen. Pukkisänky on ihan omaa tekoa. Poikien lahjoituksena nuo vihaiset linnut...
 
Näillä mennään! Ihanaa!
 
So, my dolls house life is back - I am very happy about it!

5 kommenttia:

 1. Kaapissa säilyvät boxit melko vähin pölyin ja ovat mukavasti esillä. Oma kaappini on kuin yksi nukketalo, jossa ihan erilaisia huoneita.
  Tuommoinen kuvausseinäke pitäisi tehdä, kun vain saisi aikaiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerholla voisi tehdä - tässä on lattia hiukan vääntynyt, kun liimasin pahville joka kostuessaan meni "kaarelle" eli lattia ei ole hyvä. Parhaimmissa on irtoseinäkkeet niin että vói vaihtaa tapettia kuvattavien sävyyn (semmoista en itselleni ajatellut)

   Poista

 2. Tilalle ja järjestykselle osaa antaa arvoa, kun on ollut noinkin pitkä "mierontie".

  VastaaPoista
 3. No niin kyllä se siitä alkaa Eijankin työpöytä ``sotkeentua´´. ( aivan liian siisti nyt.heh ) Toivottavasti käsikin kuntoutuu hyvin.

  VastaaPoista
 4. Hienolta näyttää systeemit!
  Nätti seinävaatekin menossa paikoilleen. :)

  VastaaPoista