maanantai 19. elokuuta 2013

Kesäsatoa - Summer nearly at its end

Sain tänään hiukan laitettua kesän ostojani esille. En suinkaan kaikkea, mutta jotakin. Kaikkia ei millään saa esille, vaikka haluaisi. En ollut missään markkinoilla, mutta huomasin (ja myös Mieshenkilö) hankkineeni yhtä ja toista kivaa turhaketta miehen näkökulmasta. Kiitos Nukkekotikirppikselle tästä!

I managed to organise some items to their new places. I did not go to any dolls house festivals or markets this summer, but thanks to dolls house www based "fleemarkets",  I indeed  have something new!    
                                  In Lace Castle - the Widower´s apartment and her kitchen.Pitsilinnan Leskirouva uurasti punaisista viinimarjoista vaikka mitä
- kiitos Jatalle!

Herkkuhetki

Kiisselikulho on Lyonista.
Pikkupoikien leikkien jäämistöä ovat nämä allaolevat roskikset. Villa Charlotten Rouva ei varmaankaan tule hyväksymään jätepistettä arvokiinteistönsä seinustalle, mutta Tane ne nyt siihen jätti. Lähti Huikka ja Kulaukseen urakan päätteeksi.

These I got from my gandsons - they do not play with them anymore - a very modern set for paper, glass and plastic trash to Villa Charlotte.

 
Oikein aukeavat. Paperi, lasi ja muovi saadaan eroteltua niin kuin pitääkin ;)

8 kommenttia:

 1. Oikein kihelmöi jossain sisällä, kun näitä katsoo... miten voikin olla niin täydellisen näköistä? En ole osannut päättää tykkäänkö enemmän itse tehdyistä vai ns. keräillyistä esineistä omassa nukkiksessa, mutta jotenkin enemmän kiehtoo ajatus, että olis mahtavaa tehdä itse... jos osaisi :)

  VastaaPoista
 2. Ihania leivonnaisia ja, mutta nuo roskikset ovat kyllä upeita.

  VastaaPoista
 3. Merja sen jo sanoikin ja minäkin rakastan tuollaisia värikkäitä roskiksia.

  VastaaPoista
 4. Hienot roskikset! Kyllä on nukkiksessa hyvät oltavat kun on kierrätys ja kaikki mietitty.
  Jatta lienee siirtynyt kokonaan facebookin puolelle. Harmi mulle.

  VastaaPoista
 5. Ihania löytöjä! Erityisesti roskikset hykerryttävät mieltä - teillä on kyllä KAIKKI mietitty loppuun asti! :D Mulla on vasta kompostivessa jossain pihan perällä näkymättömissä ;) (kun vessa ei ole mahtunut nukketaloon), mutta en ole edes keksinyt, että jätteiden kierrätys olisi ratkaistava myös! :D

  VastaaPoista
 6. Una cocina preciosa, gran trabajo, me encanta.
  Un abrazo.
  Yolanda

  VastaaPoista
 7. Ihania hankintoja - Ja roskikset on ihanat. Sanoo Rouva mitä tahansa. :)

  VastaaPoista