perjantai 27. syyskuuta 2013

Kierrätys kunniaan syysarvauksen kera - Autumn puzzle

Työpaikalla aloitetttin varastojen siivous kesäloman jälkeen. Toimistotarvikevastaava oli joitakin vuosia sitten hamstrannut kuvan mukaisia laatikoita. Niitä oli jostakin syystä tolkuton määrä.

We organised a celaning operation in all our stores at my working place. Someone (luckily) remembered that I collect all that others seem to think to be trash. They found a  huge amount of small boxes that no longer are useful. When I saw this box, I started to create a new life fot it. 
My question is: Do you know what this box was originally planned for? Please, leave you comments by Ocrober the 4th. You may also leave an idea, what you might  do out of  it ;)

Viikon kysymys: Mikä tämän alkuperäinen käyttö on ollut? Voitte myös laittaa ideanne, mitä itse tästä tekisitte. Kommentoijille luvassa pikkuyllätys, eka oikein vastannut saa palkinnon ja lisäksi muiden kesken arvon toisen. Vinkeimmän idean jättäneelle luvassa kolmas yllätys.
Odottelen kommenttejanne 4.10. asti.

 
Joku keksi siivousurakan lomassa pyytää minut paikalle, koska tunnetusti kerään roskia. Nämä nähdessäni alkoi mielikuvitus heti laukata. Eikös tästä nyt tulisi ihan selvästi ainakin matkailuperävaunu?

My first idea is to change this to be a travelling caravan ;)

 
Mittakaava siihen voisi paremmin luontua olemaan 1:18 (nuo tuolit ovat 1:12), mutta osuvat fiilinkiin vallan passelisti muuten. Ikkunat tai vähintään kattoluukku pitäisi tehdä. Ja pyörät alle ;)
 
The scale regarding e.g. the furniture might be better  in 1:18 than in 1:12 (the chairs I used here are 1:12). Maybe I have to make window holes and perhaps also one on the roof? And the wheels ;)


 
Siispä mukavan viikonlopun toivotuksin - ja kiitos blogissani piipahteleville. Ideoitanne odotellen.
Have a nice week end - waiting for your comments and ideas!

 

19 kommenttia:

 1. Onko tämä diakuvien säilytyslaatikko? Laatikoita voi pinota useamman päällekkäin, siksi kolot laatikon päällä. Siitä voisi tehdä Napaseutututkijoiden siirrettävän tutkimuskeskuksen, sukset alle niin voisi siirtää pitkin Pohjoisnapaa.

  VastaaPoista
 2. Eikös tuo ole vanhojen tiedon tallentemien, 'korppujen' säilytyslaatikko. Tuonne saat säilöön vaikka kaikki maalipurkit ja liimapurnukat pölyltä talteen. Lado päällekäin hyllyyn ja merkitse etupaneeliin sisältö.

  VastaaPoista
 3. Osaankohan mä tänne kommentoida?
  Mut siis tuo olis oikeasti varmaan ollut entisessä elämässä ehkä mahdollisesti cd-säilytysboxi?
  -Milka

  VastaaPoista
 4. Ensimmäinen ajatus oli spektrofotometri, mutta taitaa enemmän kuulua laboratorioon kuin toimistoon :) Dia- tai tiedostokorttilaatikoltahan tuo vaikuttaa.

  Matkailuvaunu kieltämättä on hyvä idea! Minulla tuli mieleen teurasauto... Kaunista syksynjatkoa!

  VastaaPoista
 5. ...ja spektrofotometrin sisus on ihan erilainen, mut eka kuva pompautti ajatukset sinne.

  Paulakum

  VastaaPoista
 6. Diskettien säilytyslaatikko! =)

  VastaaPoista
 7. asiakastiedostolaatikko.
  laittaisin varmaan pikkutavaroita aihepiirettäin säilöön.olisi helppo katsoa mitä on.

  VastaaPoista
 8. Olisikohan "lerppujen" -säilytyslaatikko :)

  Tuostahan saisi tuunaamalla "Autotalli-kirppiksen" nukkekotiin ;)

  VastaaPoista
 9. täällä onkin tullut jo muutama "korppu"-arvaus, luulenpa minäkin että korppujen siirryttyä unholaan, myös niiden säilytysrasia joutaa roskiin :) Tietenkin sun kohdalla tuo edellinen ei pidä paikkaansa vaan keksit tästä jotain todella upeaa...

  VastaaPoista
 10. Sattuunesta syystä tiedän lootan alkuperäisen "historiallisen" tarkoituksen, enkä arvaa, mutta tuli mieleeni autonkuljetusrekan tai -junan vaunu tai semmoinen pihavaja, joita näkee elokuvissa.
  PS nyt se kuvakin näkyy

  VastaaPoista
 11. kirjoitin jo feissin puolelle aikaisemmin, että lerppujen säilytyskotelo

  VastaaPoista
 12. Mä laitan vähän uudempaan versioon....Korppujen säilytyslaatikko...korpuille, joissa muovikotelo ympärillä....

  VastaaPoista
 13. Minustakin tämä näyttää junanvaunulle tai voisihan se olla sellainen työ-/rakennusmiesten parakki, kun rakentavat taloa ja käyvät parakissaan kahvilla välillä... On ollut korppujen säilytyslaatikko entisessä elämässään. Odotan innolla, minkälaisen elämän tämä saa. :)

  VastaaPoista
 14. Muovikoteloissaan olevien CD-levyjen säilytyskotelo. Siitä voisi tehdä junan tai metrovaunun. Toisaalta avaruustukikohdankin tuosta saisi...

  VastaaPoista
 15. Minäkään en osallistu arvaamiseen, kun "sattumalta" tiedän oikean vastauksen. Minulle tuli jostain syystä mieleen työmaakoppi. Keltaiset kypärät, mitat, rakennuspiirustukset ym. seinille jne.

  VastaaPoista
 16. Arvaan, että säilytyslaatikko "korpuille" :) ja toi matkailuvaunu hyvä idis....itse tekisin sisustusliikkeen :) <3 Berit nimittäin etsii liikehuoneistoa, hih :)

  VastaaPoista
 17. Junavaunulta näyttää... sattumoisin juuri junassa tätä katselen... Korppu/ cd-kotelolta ensisilmäyksellä vaikuttaisi, mutta mietin miksi siinä sivussa on tuuletusaukkoja??? Jaa ei olekaan ritilä, vaan ehkä tarttumista ja kantamista helpottavia koloja tuossa sivussa.

  VastaaPoista
 18. Jonkin sorttisten tiedostojen säilyttämiseen laatikot sopivat tai ovat varmaan olleet. Epäilen uuden eläman löytyvän asuntoautona tai matkailuvaununa. Magneettikuvauslaite on ehkä liian villi arvaus tai krematorion kiskolla toimiva kuljetin... On myöhä, menen nukkumaan.

  VastaaPoista
 19. Diakuvien laatikko tuo on, ihan selvästi. Jos ei asuntovaunua, niin sitten sellanen tynnyrisaunan tyylinen.. ;)

  VastaaPoista