lauantai 7. syyskuuta 2013

Syysyllätyksiä - Autumn surprises

Itse en ole oikein vielä päässyt vanhaan vauhtiini minirintamalla, mutta onneksi mukavat yllätykset piristävät mieltä.
Some dear friends have sent me gifts that make me very happy. Below, unfortunately the fish in the plastic bag had broken - the Finnish post, Itella, does not realize the value of our small packages.

Akvaariokirja ja kala, joka on "kuljetuspussissa" - upea.
 Malkoffien  Anne  (myös Rintamamiestalo nro 50) oli laittanut minulle vallan mahtavan yllätyksen. Mukana oli ihan aito monisivuinen kirje - sellaista harvinaista herkkua, että sitä vaalin  samalla tavalla kuin näitä pikkuaarteita.  Harmi vain, että Itella näitä pikkukuljetuksia ei mitenkään helli. Mukana olevasta akvaariokirjasta päättelin, että pussukassa olisi ollut ehkä musta monni. - Poloinen fisu on saanut sellaista kyytiä, että Tanen tarinaan tuli uusi ideanpoikanen ;)
 
Hyvä ystäväni oli poikennut Turussa ihan uuteen nukkekotitarvikkeitakin myyvään kukkakauppaan. Sain syyslahjaksi hienon keittosetin. Kuvan perhoslamppu on omatoimiostos, se on sopivasti kullanvärinen perhonen Mallinalun kotispahan, kunhan siihen käsiksi pääsen.

3 kommenttia:

 1. Kaunis astiasto ja perhosvalaisin tuloee olemaan vallan ihana siellä spassa.
  Itellalla ei tosiaankaan ole mitään helliä hyppysiä.

  VastaaPoista
 2. Siis eikä! Miten nämä kala-asiat ei pääse sinulle ehjänä perille; viimeksi oi se kalamalja tuusan nuusana.
  Musta kultakala siinä oli, mutta nyt kyllä näyttää mustalta klöntiltä... :( <no, katsotaan.... -saakos sen pestyä siitä geelistä?

  VastaaPoista
 3. Onko kala sisällä ehjä? Kannattaa liottaa pussia tuollaiseenaan noin 37-40 asteisessa vedessä. (Älä upota solmua ja pussin suuta, koska vesi menee sisälle) Teko vesi sulaa ja tasoittuu siitä eli kuplat saa pois.

  VastaaPoista