tiistai 24. joulukuuta 2013

Kalenterin luukku 24 - The Christmas Eve

Minulla oli tänä vuonna vain yksi "virallinen" kalenteriluukku ja sen vaihdoin jo perinteen mukaan "Malakoffien"  Annen kanssa. Pakkkaus tuli jo aikaa sitten ja ohjeena oli Annemaiseen tyyliin, että "avataan aattona yksi joka 4. tunti". Yhden olen ehtinyt avata ja muita tässä odottelen... Onneksi riittää jännitystä iltaan asti, siitä Anne osaa pitää huolen ;). Annen karamellipakkauksen näköisestä kääreestä kuoriutui mitä ihanin joulukaktus.
I had a Christmas swap with Anne. In her package I got several small packages with the note "To be opened on Christmas Eve, one every 4th hour. So, indeed, I will have a very nice and exciting Eve!

 
Yhteiskuvassa pari yllätystä mukana:Marialta  hieno opetustaulu ja nuo upeat kynttilänjalat kynttilöineen. Työkaveriltani ja kaimaltani Eijalta tuo hieno kinkku ja veitsi sekö isoäidinneliöistä virkattu shaali. Olen onnen tyttö - ja kai jollakin tavalla ollut kilttikin, kun minua näin nätisti on muistettu. Kiitos!
I also got a gift from Maria, the candles and the picture used in schools before any  computers and power point were possible ;). Also, my friend Eija sent me the meat and the scarf - thank you all so much!

                                                     
 Joulukaktus kukkeimmillaan - kynttilänjalat eivät ihan tarkkoja, mutta ajatus on tärkein. Koitan zoomailla paremmat kuvat niistäkin vielä. Uusi kamera tuottaa välillä yllätyksiä.
 
Iloista joulua kaikille blogissani piipahteleville - Merry Chirstmas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti