sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Sänkypuuhissa - ja muuta pientä.

Taannoin raportoin  nukensängyn "pienestä pintaremontista", jonka myötä vanhasta kauniista sängystä oli tuleva vaaleanvihreä (Mieshenkilön mielestä). Joulunalusaika on miespuolella ollut sen verran kiiruullista, että "jouduin" ihan itse maalaamaan tuon sängyn.
Alkukuva tilanteesta, jossa sängyn laitaa piti Míeshenkilön jäljiltä hiukan korjata ennen maalukseen pääsyä.

 
Tässä tämän päivän tilanne, väri säilyi valkoisena (purkin kyljessä lukee listavalkoinen).

 
Ja profiilia tässä

 
Patja on kolminkertaista vaahtomuovilevyä, päällä kahdesta paidasta (oho!) tehty päälinen (kahta eri paitaa ja kuosia -kummasti ne paidat menee huonoksi kaapissa) ja tyynylíinaksi kävi parahultaisesti pieni kangaspussukka, jossa muistaakseni on ollut joku T-paita tms.

 
Sisustyyny valmistui siitä kolmannesta tosi kuluneesta paidasta (kaikki paidat siis Mieshenkilön).
 
Olin itsekin  työmatkalla ja piipahdus Ikaalisten kylpylän ulkoaltaassa ja kylpylän myymälässä tuotti työn lomassa todella mukavan mielen:
 

 
Mukavaa joulunodotusta blogissani piipahteleville.
 
PS
Ja jos ette huomanneet, niin  tiedoksi, että näm kuvat olen ottanut uudella (vuonna 2011 lahjaksi saamallani) järjestelmäkamerallani. Pikkuinen IXUS sanoi yllättäen sopimuksen irti (" ja uutta pikkukameraa ei enää tule", sanoi Mieshenkilö). Nyt on sitten opeteltavana uusia asioita aika tukku. - Olen ihan tyytyväinen, kun sain kuvat siirretyksi konelleeni.
 

4 kommenttia:

 1. Tulipa sängystä kaunis, kelpaa siinä nukkua. Onnittelut kameraosaamisesta, ei ole sellainen niin helppoa, en edes kuvittele oppivani.
  Iloista joulunaikaa sinnekin.

  VastaaPoista
 2. No ilmankos on niin hyvät kuvat ;) Sänky on valkoisena kaunis ja niin hienot petivaatteetkin olet tehnyt. Kyllä pikkuneidin kelpaa nyt nukkeaan nukuttaa.

  VastaaPoista
 3. Kaunis sänky ja siihen on kiva mennä nuken nukkumaan kun on noin kauniit peivaatteetkin.

  VastaaPoista
 4. Ihastuttava sänky ja petivaatteet!

  VastaaPoista