maanantai 5. tammikuuta 2015

Aamiainen "tiffanylla" - melkein ainakin!

-Nyt minä haluan laittaa meille aamiaisen tänne uuteen keittiöön, vaikka hieman keskeneräistä onkin, jutteli Puoliso, joka oli havahtunut kauniiseen lumisateiseen tammikuun aamuun.
-Liki kaikki astiamme ovat vielä pakkauksissaan ties missä, mutta näistä kupeista nyt saamme nauttia mitä mukavimman aamupalab. Ja vielä upean pöydän ääressä!
 Arkkitehti oli aamutakissaan kiinnittämässä keittiön pöytää lopulliselle sijalleen (sitä oli jo kertaalleen lyhennetty yön pimeinä tunteina) ja totesi samalla, että suunniteltu keittiön yläkaappi oli ehkä hiukan liian alhaalla.
Oli samalla myös hyvin tyytyväinen siihen, että hellaa ja liesituulettimen hormistoa saatettiin vielä siirtää keittiötason keskeltä tuonne sivulle.  Saatiin tilaa kaapistolle, jota  keittiössä tarvitaan.
-Mietitään sitä hyvän kahvin ääreellä, päätti ja tarkasteli keittiökaappien uutta maalipintaa, johon oli sangen tyytyväinen (sekä sävy että työn laatu).
-Luulen että tästä kodinhoitohuoneesta saamme aika mukavan, kunhan kultaseni ratkaisemme tuon valaistuksen, sanoi Puoliso hellästi, kun katseli vielä irrallaan olevia led-valoja.
-Nyt kahville, kehotti Arkkitehtiä, jolle tuoreet sämpylät maittoivatkin.

 -Taisin unohtaa olohuoneen puolelle eilisen iltamyssymme, huomasi Puoliso aamupalaa nauttiessaan, ja lupasi korjata pois.
Samalla miettivät siinä aamupalansa ääressä, mitä seuraavaksi olisi tehtävä, jotta uusi koti saataisiin valmiiksi ennen tulevaa suurtaa yhteistä juhlaa.
-Kyllä meidän pitää saada keittiö ja kodinhoitohuone kuntoon ennen mitään muuta, totesivat yhdestä suusta. Sen jälkeen vasta mietitään listoitukset. Sähkömieskin on tilattuna, mutta pääsee paikalla vasta tammikuun lopulla.
Siitä alkoi taas mukava uusi päivä.

4 kommenttia:

 1. Tämä vaan rakentuu ihanammaksi koko ajan. Tykkään tämän asunnon tyylistä tosi kovin. Puhuttelee, puhuttelee... ai, ai, astiastoa myöden. Jo nyt.

  VastaaPoista
 2. Nii eikös se kaapiston alareuna kuuluis olla liesituulettimen reunan kans kohakkain... Jos mietit tuota sijoitusta. Ellei laatat riitä, laita erilaisia, eriväriä tms. Eikös se sopis ihan nykyaikaan? Tai jos tuo on joku vanha, nii kaappihan voi olla vaikka tuolla kohalla, eikös ennen ihmiset olleet lyhyempiä? Ja onko sillä niin väliäkään? Hyvä on noinkin

  VastaaPoista
 3. Tosi mielenkiintoista seurata Arkkitehdin ja puolison remontin etenemistä.

  VastaaPoista
 4. Tämä etenee vauhdilla! Piti lukea useampi postaus kerralla. Kaunista on.

  VastaaPoista