sunnuntai 13. syyskuuta 2015

100 päivää ilman nukkekotihankintoja: 183/100 - sopimusrikkomus...

Myönnettävä on,  päätökseni horjui viime viikolla kun olin tyttären kanssa kaupungilla. Alkuperäinen haste oli olla ilman pikkuhankintoja 100 päivää - se meni todella kevyesti. Sen päälle päätin jatkaa, hyvin on mennyt jatkonkin kanssa.
Tyttären mukaan oli hanittava pihaviljelyksille merkkitikut ja sitten pieni lokerikko/laatikko, jonne saan kaikkein täkeimpiä pienesineitä "pölyltä piiloon ja pienten sormien ulottumattomiin". Vastaansanominen oli kohtuullisen hankalaa ;).
Ensin kuitenkin Pitsilinnan Arkkitehdin surkea tilanne. Artroosi polvissa on alkanut vaivata ja  tällä hetkellä  tämä ystävällinen mies odottaa operaatiota. Sillä välin on turvauduttava apuvälineeseen.

Kuten näkyy, polvissa on vaivaa (lue Neiti Kohtaneljävee "leikki"pikkuisen ja Arkkitehtipolon jalat vääntyivät). Rollaattori on nyt valmis.

Ja sitten tunnustuksiin.Tässä hankkimani melkein yleishyödylliset tarvikkeet:

Näissä viljelysikuissa (koko 1:1) roikkuu pikkuinen ämpäri (1:12).  Olivat muuten euron kappale (Stockman). Vallan mainio idea myös joulupakettiin...hmmm...
 Varsinainen aarrelaatikko, lokeroihin mahtuu vaikka mitä ja päälle hieno lasiovi. Mielestäni tarkoitettu pöydällä pidettäväksi, kun ei ole koukkuja - ilmeisesti kannellinen "rasia" - minusta sen voisi laittaa seinällekin.
Tarkkasilmäisimmät havaitsevan myös tuon puun... Tarttui ihan vaan muuten käteen.

Muuten viikonloppu on sujunut askarrellessa. Pyörätuolit ja rollaattori ovat nyt tilassa "liki valmiina"


Kädensijat pitää vielä päälystää mustalla nahalla, sellaista ohutta kaipaan - jos jollakin on pieni siiru lahjoittaa, niin olen iloinen ;)
Sellainen viikonloppu!


4 kommenttia:

 1. Mistä materiaalista teit rungon ja pyörät?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eunko ja pyörät on kaikki tulostettu 3D tulostimella, paikasta http:// 3dcrush.fi

   Poista
  2. siis https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.3dcrush.fi%2F&h=dAQEjVVsg

   Poista
 2. Upeat hankinnat - ja suorastaan pakolliset! Ja tuo lokerikkohan voi olla jonkun liikkeen vitriini jossa on arvokkaat esineet - ei semmoista tarvitse Galleristi?, tai sitten Aito ja Kallis, tarvitaankos siellä?

  VastaaPoista