sunnuntai 6. syyskuuta 2015

100 päivää ilman nukkekotihankintoja: 176/100 -vielä sinnitellään!

Tänään olen askarrellut. Maalaaminen on todella vaikeaa. Nämä prototyyppiset aihiot ovat 3D-tulostimesta, pyörät eivät siis pyöri. Kelpaavat tarkoitukseensa tässä vaiheessa.

 Seuraava mallisto sitten ehkä joskus on toiminnallinen...

Aihiot näihin harvemmin  nukkekotimailmassa esillä näkyviin tarpeellisiin välineisiin minulle teki Turussa Pop up -viikolla keväällä  http://www.3dcrush.fi  - tulostuskahvila. 
Majapaikkansa on Tampere, jos kiinnostaa.

Päälystin istuinosan ohuella nappanahalla, jota löytyi juuri sopivan kaistale. 
Kädensijat on mustaa maailia.
Pyörän maalaus sitten onkin haaste...
Kokeilin "pingottaa" pyörän ympärille sähköjohdon kuorittua päälistä, mutta en onnistunut. Tässä siis pyöränkumina ihan vaan tavallinen musta maali. Pikkuinen etupyötä tulee vielä. Ison pyörän "pinnat" on aika isot, mutta tässä vaiheessa ei haittaa.
Prototyyppi kelattavasta pyörätuolista on ihan mukiinmenevä.

4 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää rolla. Ei kukaan arvaa etteivät pyörät pyöri.

  VastaaPoista
 2. No Wau! - onpa makee - ja joku upea juttu taas kehitteillä... Täällä kuules pää surraa ja pörrää ja aivan harmittaa, kun en keksi mitään nasevaa ja mukavaa tuosta ylläristä. Kiitos vaan haasteesta! Niin kovin on tyhjä pää harmittanut etten ole viitsinyt edes mitään sinulle kirjoittaa - arvaan, että siellä päässä sitä naureskellaan partaan!!
  Mutta kyllä minä siitä jotain keksi, varros vaan! :D

  VastaaPoista
 3. 3D tulee kovaa vauhtia pienoismaailmaan :)
  Aivan mainio ja odotan jänityksellä mitä ympärille valmistuu.

  VastaaPoista
 4. Mahtavia mullakin 3d pt mutta meni rikki kun unohdin pelastaa sen kaappiin kun oli ollu naapurin lapset leikkimässä.toi rollakin on ihana sellasen tahtoisin.täytynee koittaa itte tehä jostain muusta kun ei tiiä mist 3d sais

  VastaaPoista