perjantai 27. marraskuuta 2015

Markkinahumussa tavataan - 28.11. on kiva päivä!

Jos joitakin kannattaa käydä katsomassa, se on Turun Aboa Vetus museon  upea nukkektonäyttely. Siinä sivussa harrastajat ovat saaneet mahdollisuuden Nukkekotijoulumarkkinaan. Toivottavasti tapaamme - museon aulassa 28.11. järjestettävään markkinatapahtumaan on vapaa pääsy!
Olen siellä mukana Raunistulan nukkekotikerhon pöydässä. Omaa kehittelyäni ovat Sekakuoro Hengarien jäsenet ja teemaan sopivat kortit, joissa on mm irrotettavia pikkuisa talofiguureja ja osasta on tehty rinta/laukku/huivikoru.
Sekakuoro Hengarit on esiintynyt ensimmäisen kerran kesällä 2008. Kyseessä on aluneperin nukkekotiin suunniteltu pystynaulakko (kuvassa hahmolla on päällään 1:12 kokoinen villaneule).  Kuorolaiset ovat toimineet naulakkotehtävänsö lisäksi myös elävässä elämässä  mm pöytä/paikkakortteina (malliksi Istu Tähän hahmo) ja  viimeksi kuoron komein mies ja viehkoin naishahmo olivat hääjuhlassa morsiunparin pöydässä.
 Paikkakortin voin itse kirjoittaa ja liittää hahmoon minipyykkipojalla.
Tarjolla myös kortteja (malli Titityy vasemmalla ja oikella malli Huvila).
 Näistä korteista nukkekotiharrastajaa taatusti kiinnostaa käytetyn liiman määrä. Ei huolta, talofiguurin saa helpolla irti jatkotyöstämistä ajatellen.

 Korteista on myös malli, jossa lintu / talo on varustettu neulalla eli niitä voi pitää rintakoruna/laukkukoruna - mukava pikkujoululahjaksikin!
 Sekakuoro Hengarien joulunalustoivotus: Tapaamisiin markkinoilla!
1 kommentti:

  1. eipä rouvaa näkynyt, pieniä ostoksia tein Raunistulanpöydästä ja vähän muissakin pöydissä

    VastaaPoista