perjantai 4. joulukuuta 2015

Omatoimikalenteri: Luukut 1-4

Tämän vuoden joulunalusaika ja kiihkeä aaton odotus on sittenkin aika rauhallinen. Olen mukana yhdessä luukussa Malakoffien Annen kanssa ja se luukku on tietysti se jännin eli aaton...

Vietimme mukavan kerhoillan sopivasti juuri ennen kalenterian avaamisen alkua. Mukana olleista pikkupaketeista kääriyti jos jonkinlaista mukavaa - ja bonuksena myös ystävien  tuomat "emännänlahjat".
Radio on Pirjo-Riitan tekemä, lintuhäkki ja tuo kimaltava taulukehtys tuli Johanna K:n paketista, veitsisarja on Johanna N:n tekemä (tinanauhasta puristettu!), ja hieno Mariskooli on Ninnan yllätys (Turun markkinoilta kuulemma, Lindblomskan pöydästä).

Vasemmalla kauniissa kulhossa Titan tekemät kynttilät ja Fazerin konvehteja, sen edessä Ninnan paketista jouluinen karkki-pipari-asetelma. Meri oli tehnyt kukka-asetelman. Kukkien takana Johanna N:n tekemä -50-luvun muistoja mieleen tuoma kylppärin peili (menee Arkkitehdin retroyksiöön, sitä jonka Puolisonsa kanssa aikoo rempata).
 Johannan veitset lähempää. Ja alla Riitan tuomat Raatihuoneen Joulumarkkinoiden pähkinät, hieno keski-aikainen pussi ja nuo metalliset jatkokäyttöään odottavat lumuhiutaleet. Vieressä tuo kehys ja siinä viite mukana tulleeseen Keisarin Malja teehen (siis 1:1 teetä).
 Johannan peili lähempää katsottuna:
 Näillä luukuilla eteenpäin! Kohta pian nähdään seuraavat luukut. Omaa tahtiani niitä aukoilen silloin tällöin. Ja joka päivä käyn kerhomme blogissa http://raunistulasta.blogspot.fi/2015/12/joulukuun-4.html#comment-form2 kommenttia:

  1. Kaikenlaista hauskaa ja tarpeellista olet saanut. Kiitos Raunistulan linkistä :)

    VastaaPoista
  2. Ou mai gaad miten pieniä, mutta niin hienoja piperryksiä. Radio ja veitsisetti aivat huiput!

    VastaaPoista