maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulusiivousta

Selitteitä ei tarvinne. Jokainen harrastaja päättää, että NYT minä siivoan ja järjestän. Edes jouluksi. Tai sitten lomalla. Ja heitän kaiken turhan pois.
Ja miten sitten käy?
 Joku kohta on helpompi kuin toinen
 Työhuone on ihan mahdoton kohde
 Ikkunalaudalla sulassa sovussa Kotiprofessorin lentokone.
Kylpyhuone -roomboxi on nyt joulukoristeena - valo kuin valo!

Tonttu on roikkunut tuossa jo ainakin kaksi vuotta!

7 kommenttia:

 1. Siinä vaiheessa kun löysin pussillisen pääsiäismunien muovikoteloita, lopetin siivoamisen toivottomana. En edelleenkään heittänyt niitä pois, eihän sitä tiedä mitä niistä joku keksii tehdä.
  Muuten olen sitä mieltä, että joulu tulee ja menee vaikka nnukkistavarat eivät ojennuksessa olisikaan. Nauttikaamme tunnelmasta.

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtava tuo kylpyhuone, kuin putkiremontin keskellä! Onko tarkoituksellla tuollainen vai ihan reilusti keskeneräinen?
  Harrastusvälineitä en oikein uskalla koskaan siivota pois näkyvistä, muuten unohdan mitä jo omistan ja hamstraan uusia tarvikkeita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän työn tein Nukkekotiyhdistyksen kilpailuun edellisvuonna. Aihe oli kylpyhuone. Ja ihan oikein, se on putkirempan kourissa oleva kylpyhuone. Vaikeuksia siitä on blogini tuolla oikealla, kun klikkaa kylppärin kuvaa, pääsee sen tarinasta jyvälle :)

   Poista
  2. Siis kun klikkaa kategorioista kohtaan kilpailut, enimmältään ollutkaan tuota kuvalinkkiä niin kuin muistakin olen tehnyt.

   Poista
 3. Missä on ne kymmenet eri kokoiset pienet laatikot ja tarpeelliset isot kasat, joita on oltava lähellä jos joskus tarvitsee jotain? Olet siis tehnyt suursiivouksen koska kaikki tavarat on hyvin erikseen havaittavissa! Onneksi olkoon ja joulu tulkoon!

  VastaaPoista
 4. Asetan saman kysymyksen kuin edellinen kommentoija. :D
  Ja toivotan sinulle ihanaa joulua sinne järjestyksen keskelle! ♥

  VastaaPoista