sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Keittiön asennuksen hankaluudet

Pitsilinnan 6. kerroksen Arkkitehti oli viettänyt  rauhallisen joulunsa ja pyhien lopuksi päätti lopultakin asentaa keittiönsä kuntoon.  Apuna olivat alan ammattilaiset, ja luvassa oli paitsi keittiön koneiden asennus myös tarpeelliset sähkötyöt.
-No niin, hän mietti mielessään, mukavaa kun saan keittiön kuntoon, niin voimme lopultakin Puolison kanssa kutsua tätä mukavaa naapurustoa Uudenvuoden Aaton etkoille.
Työn edetessä ja sähköasentajan kysellessä  ledvalojen asennuksen korkeutta havaittiin, että kertaalleen jo työmaalle toimitettu Mielen keittiökokonaisuus (liesi, jääkaappi ja astianpesukone) eivät olleetkaan varastossaan.
-No Arkkitehti nyt  laittaa jonkun merkin, niin minä vedän ne sähköt kumminkin, tuumi Sähköasentaja ja alkoi hiukan hermostua.


Laittivat sitten vanhan keittiön kaapistoa hiukan niille main ja  tilanne jäi odottamaan varsinainen keittiön löytymistä.
-Ei taida voida kutsua ketään kylään, suri Arkkitehti ja  meni soittamaan Puolisolleen, joka oli lähtenyt työmatkalleen.
-Lähti sen jälkeen Huikka ja Kulaukseen, kun oli kuullut, että siellä oli menossaan Joulun jatkot.

Tosielämän karu tilanne on, että taannoin hankkimani Mielen 1:12 keittiökoneet (oikein toimivat) ovat nyt jossakin... kaikki paikat on etsitty. Tuloksetta.

Pikkuiset tasovalot (led) vedettiin nyt arviotuntumalta käyttäen mittana Villa Annasta lainattua keittiötä.
Siellä ne nyt odottavat piuhan päässä...

Ilokseni Insinööri (siis veljeni) sai loimottavan takkatulen toimimaan Arkkitehdin asuntoon. Olisin ottanut kameran viedotoiminnolla kuvaa, mutta en onnistunut.
                          Siinä se loimottaa.

3 kommenttia:

 1. Tutun kuuloista..... aina juuri se tavara jota tarvitsen on hukassa.

  VastaaPoista
 2. Lohdullista, luulin etsimisen kuuluvan vanhustoimintaan.

  VastaaPoista
 3. Hih, hih, , ja anteeksi nämä naurun pirahdukset :) - harmittaa, kun tietää, että jossain on, mutta ei vaan löydy...
  Ja takkatulen loimotuksen näen kyllä :)

  VastaaPoista