sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

100 päivää ilman nukkekotihankintoja - 1/100

Villa Charlotten Rouva oli elementissään. Herra oli kokokousmatkalla pohjoisessa. Rouva oli hiljaa mielessään tohtinut epäillä kokouksen tarkoitusperiä.Levi-tunturilla järjestetyn kokouksen ohjelmassa oli  kokouspäivissä peräti 4 tunnin täysin tyhjä kohta. Viisaana vaimona pakkasi lämpimästi vaatetta mukaan, piponkin laittoi viattomasti hymyillen matkalaukkuun kaiken muun päälle.
Nyt oli kuitenkin saatava yhteys Herraan, sillä tuleva puutarhahanke oli kokenut pahan takaiskun.
-Nyt minä en KESTÄ, näpylöi Nokiaansa.
- Jälkitoimituksena tullut päivävarjo ja rahi ovat ERI PARIA, jatkoi tekstaamisestaan. MITÄ MINÄ NYT TEEN?
Liitti sitten kuvat viestiinsä ja jäi odottamaan vastausta.
Piip-piip. Herra vastasi (- Olipa hyvä olla tarpeeksi kaukana tilanteessa, jossa vaimokullan maailma romahtaa, mietti mies ja katseli laskettelijoita turvallisen rinneravintolan lounaspöydän ääreltä).
 -Älä  hermostu, maalataan nekin. Ja voit sinä mietitä jotkut kauniit pääliset rahiin. Sinulla on niin hyvä maku, että hyvät niistä tulee. Nyt alkaa kokous. Tulen illalla kotiin.
Miten osasikaan Herra lepyttää vaimonsa? Jo vain lähtivät Rouvan ideat liikkeelle. Päätti soittaa  siitä samasta Pankinjohtajan Rouvalle ja Galleristille.
-Nyt on oikea aika keittää hyvät kahvit, kevään ensimmäiset ja istahtaa ulos kahvista nauttimaan suunnitelmia tekemään, tuumki Rouva ja alakulo on tiessään.

Päätin eilen illalla ryhtyä hankkeeseen 100 päivää ilman nukkekotiostoja. Onneksi eilen päivällä ehdin hankkia tuon päivävarjon ja rahin.
Samalla kun niitä tuunaan laitan  tuunaushaasteen eteenpäin: sinä joka olet hankkinut näitä Stockan minikalusteita ja meinaat niitä jollakin tavalla maalta/päälystää/mitä muuta?  - liity mukaan ja raportoi blogissasi tai fb-ssä (Nukkekotiharrasatjat)  tulos. Aikaa Vappuun, viimeistään äitienpäivään, jolloin puutarhojen pitä totta kai olla tip top!
Hanke 100 päivää ilman nukkekotiostoja tarkoittaa, että en hanki mitään nukkekotikirppiksien tai muiden tarjolla olevien tahojen pikkutarvikkeita. Niin on varastoni täynnä.
Liiman osto on sallittu.
Seuraava koettelemus onkin  Turun tapahtuma 21.-22.3. , koska siellä on monta pöydällistä houkutusta... tapaamisiin siellä!

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä 100 päivän taukoon. Tämä kyllä peittoaa tipattoman tammikuun ja muut kevätdieetit!

  VastaaPoista
 2. Tsemppaukset täältäkin :)
  Niinhän se tahtoo olla että varastoissa on yhtä ja toista joita hyvin voi käyttää ostotauon aikana.
  Puutarhasta tulee varmasti viehättävä.

  VastaaPoista
 3. Ihan kunnioitettavaa tuo ostolakko, olisi paikallaan myös lankojen hamstraajalle. Varmaan lahjaksi saatuja mini-tavaroita ei voi kieltäytyä vastaanottamasta ;)

  VastaaPoista