lauantai 14. maaliskuuta 2015

Vapaapäivän askarruksia

Meillä Vävy täyttää tasavuosia. Sarjassa "miehelle-jolla-on-jo-kaikkea" pitää toki jotakin keksiä. Mitään ei saa kuulema lahjaa viedä, että kaikkea on ja mitään juhlaa ei tarvitsisi ollakaan. Kuulosta täysin samanlaiselta suhtautumistavalta, kuin mitä meillä Miehenkilöltä aina vuosittain kuulee.

 Ikämiesjääkiekkoa harrastavana saa nyt kuitenkin Vävymme kukkasen sijaan Sekakuoro Hengarien rusettikaulaisen "Sulhanen" -hahmon, johon epätoivoisesti yritin liimata tuota mailaa, jonka tilaustyönä minulle teki Askartaja Tuula.
 Tyttäreni vakoili jääkiekkomailan merkin ja senkin taitava Askartaja sai loihdittua: Easton, yeah!

Luistimen lämmikkeeksi kääräisen pakettiin vielä yleishyödylliset tarvikkeet:
Porin Karhu olutsukat (1:1), jotka nekin on tilaustyötä, hyvän nukkekotiystäväni Gittan loihtimat. Oluttta kuulema voi käyttää ikään kuin palautusjuomana urheilusuoritusten perään, kun maltillisesti käyttää. Ihan kummallista mielestäni. 

Itseäni ilahduttaakseni hankin vielä muutaman nuken, jotka sopivat hienosti entiseen kokoelmaani. Tässä perheessä on parasta niiden vaatteet. Astiat (1:12) siinä edessä veivät sydämeni. Molemmat hankinnat Nukkekotikirppikseltä.

1 kommentti:

  1. Niin tuttua tuo perheen Mieshenkilön vuosittainen kommentointi. Ja kun pyöreitä tulee lasiin, ihan "karkuun" pitää päästä!

    VastaaPoista