lauantai 1. joulukuuta 2012

Luukku 1.12.

 
Nyt on sitten ihan oikea kalneterin alkamispäivä - muilla siis. Meidän kerholaisilla se oli aika päiviä sitten. Hyvä niin, koska olen  jollakin tavalla oppinut a) katsomaan tarkkaan paketin päällä olevan numeron ja b) ymmärtämään, miksi jonkun paketin saa julkistaa vasta myöhemmin kuin avaamispäivänä. Tänään olikin tuplasti mukavaa, kun  oli avattavana pohjoisessa asuvan ammattitoveri Anna-Liisan paketti, josta paljastui hyödyllistä tarviketta ja ajanviihdettä:
 

Mahtava klapipino, kalenteri (tätä oikeasti olin mieluillut ja ihmetellyt mistä saisin) ja MeNaiset ja Seura, joita selaillessa voi kärvistellä seuraavan päivän luukkuun asti.


Kerhon kalenterista kauniissa, vanhan kirjan lehdestä tehdyssä paketissa oli silmä-käsikoordinaatiota kehittävää harjoitusta:

                                 
          
Ristipistotyö, kaikki tarvikkeet mukana! Tämän tontun nimeä hiukan arvailen ja luulen sen  päälisestä päätelleen olevan  Merjan/, mutta varma en ole. Kiitos joka tapauksessa, todella hauska ja taitoihinin nähden riittävän haasteellinen ;D
           

2 kommenttia:

  1. Hienot luukut ensimmäiselle päivälle.
    Minulla on meneillään ristipistokuume juuri nyt ja etenkin jälkimäinen näytti mahtavalta.

    VastaaPoista
  2. Uskomatonta miten hauska on seuratakin pakettienne avaamista ja miten kekseliäitä ne ovatkaan.

    VastaaPoista