keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Luukku 5.12.

"Tänään onkin ollut kiireinen päivä", touhotti Villa Charlotten Rouva, kun tuli keittiöön, jossa tapasi miehensä nuuhkimassa keittiössä porisevaa siskonmakkarakeittioa. "Onneksi luotto-ompelijani oli  vielä vapaana ja ehti valmistaa uuden pukuni Itsenäisyyspäivän vastaanotolle". Parilla sovituskerralla selvisin, eikä ollut laatuunsa nähden liian hintava, Herra havahtui (kuten aina kun jotain víitettä Rouvan rahantajuun alkoi ilmetä), "Mihin ihmeen vastaanottoon sinä nyt olet meitä viemässä taas, ja mikö  hame".  Rouvan kärsivällisyyttä koeteltiin, "VOI HYVÄNEN AIKA SENTÄÄN - olenhan minä muistuttanut sinua, että menemme huomenna Maaherran Itsenäisyyspäivän vastaaotolle. Kokeile nyt nopeasti frakkiasi, se on kummasti vuosittain kutistunut kaapissa. Olemme tosi pulassa, jos nyt niin on päässyt käymään. Vaikka minusta tuo koirien kanssa ulkoilu on solakoittanut sinua, ihan olet seksikkäämpi".  Herra antoi siinä samassa anteeksi pöydällä olevan ompelijalaskun, ja ryhtyi kokeilupuuhaan. "Sitä ennen tulet kuitenkin katsomaan minun uutta pukuani", sanoi Rouva ja veti Herran tomerasti yläkertaan niin, että Herran pakkasta estävät pitkien kalsarit vaan vilkkuivat.

Tämmöinen hienous tuli tänään täytetä yllätyksenä kerhomme Arjalta, uskomattoman upea ja "alleja"  peittävä  keltainen shaalikin pisteenä iin päälle. Kiitos Arja!
Ohjeen mukaan oli helppo toimia, piti avata ennen Itsenäisyyspäivää ;D

Tässä vielä lähikuvaa:

 
 
Varsinaisen kerhokalenteriswapin luukusta paljastui  pieni upea karuselli:

Voisin lyödä pääni pantiksi, että paketin on kääräissyt Titta, jolle iso kiitos!
 
Ihan täydellinen Itsenäisyyspäivän aaton luukku, jonka kruunasi se, että Raunistulan kerhomme valmistama jouluikkuna oli päässyt "Kaunein jouluikkuna" - loppukilpailuun yhtenä 11 muun kanssa.
 
Ikkunasta kuva vasemmalla ylhäällä, nro 1 - äänestää voi numerolla 1 osoitteessa www.turkulainen.fi/ikkuna
 
 

6 kommenttia:

 1. Äänestetty on ja vieläkin muistan miten tuulessa ja tuiskussa sitä ikkunaa todella ihailimme.

  VastaaPoista
 2. Kävin äänestämässä :) Mukavaa joulunodotusta!!

  VastaaPoista
 3. Ei kannattaisi ihan päätään pantiksi laittaa, ei nimittäin ollut Titan tekemä kalenteri luukku :)

  VastaaPoista
 4. Pistin minäkin ääneni voittajaikkunalle :)
  Kaunis juhlamekko. Taitaa olla ihan arvotilaisuus maaherralla. Hyvää Itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 5. Hih, olipa kiva että luulit luukkua minun tekemäksi! Se on tosi hieno! Täytyy tunnustaa, että kyseistä karusellia olen kyllä aloittanut tekemään, mutta hyvin pian huomasin homman olevan melkoisen haastellinen, jota pitänee yrittää joskus kun joulukiireet eivät ihan niin paljon tärisytä :-)

  VastaaPoista