keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Luukku 19.12. ja yllätyksiäkin

                          
Tämän aamun luukusta käärityi paketin päälisestä päätellen  Merjalta hieno kirja ja vispilä. Kirja näyttää siltä, että sen on Merja ihan itse tehnyt, näin uskon.

Huonoilla silmilläni ja väärän vahvuisilla linsseilläni en erota kirjan nimeä
 (totta, kun ikää tulee, kakkuloiden likinäkömiinukset vähenevät ja näkö "paranee"
 - ei ole ihme, että on ollut vaikeuksia, lasien uusiminen edessä). Jotenkin nimi mielestäni hahmottuu Ruoka...... kuvia.
                          Kirjassa on oikein kuvalliset sisälehdet. Tämä on mahdottoman hieno ja
                          kuuluu Villa Charlotten Rouvan keittiön aarteisiin. Kiitos Merja!
                               
                           


Bonuksena lisäksi eilisen päivän yllätyssatoa: Eilen illalla kotiin päästyä odotti postitädin jäljiltä paitsi ihan oikeita joulukortteja (joita arvostan ja joita yritän itsekin sinnikkäästi lähettää, käsin kirjoitettua viestiä ei voita mikään) niin muutakin:

Hieno radio Marialta. Aivan uskomaton töpseleineen kaikkineen.
 Tuli heti kiire sijoittaa se paikalleen ja se saa nyt joulun ajan olla Lundbyn treenikämpällä, mutta kun sitä olen nyt yhden yön yli katsellut, alan olla varma,että se siirtyy Villa Charlotten Rouvan Antiikki Liike Aito ja Kallis valikoimiin.  Kiitos Maria/   tästä yllätyksestä. Oli raskaan päivän päätteeksi todella ilahduttava pikkukirje!


Asioin hys hys tyyliin kerhomme  Ninnan  luona ja sieltä lähdin paitsi hienojen 1:1 pipareiden kanssa niin myös pikkiriikkisen joulupaketin kanssa. Koska paketissa ei ollut luukun numeroa ja ohjeeksi sain, että "saa avata vaikka heti", niin tietäähän sen miten kävi:

 
Kivan rasian sisällä ns lauantaipussikarkkeja - ja todella niin suuri määrä, että tästä tekee minikoossa monta 300 g pussia -  kaikki laadut täysin tunnistettavissa. Oma herkkuni on tuo valkoinen pötkylä, jossa on lakritsia sisällä. Kiitos Ninna!

 

1 kommentti: