perjantai 29. joulukuuta 2017

Kohti vuoden vaihtumista

Tane, Pitsilinnan ja Villa Charlotten talomies, yleismies jantunen, m o n i ta i t u r i, kuten itseään arvostaa, istui Huikka ja Kulauksessa aamun hämärissä.
  -Annapas yksi virkistävä juomanen, sanoi tämä miekkonen. -Nyt pitää käynnistää tämä päivä, jossa on monta asiaa tehtävänä.
Paikalle pyrki myös vanha rouva, jolle Huikka ja Kulaus oli oikea paheiden pesä.
-Aamuolutta, mutisi rouva ja pyrki rollaattorillaan likemmäs Baarin Isäntää sanoakseen aamutarjoilusta vankan mielipiteensä.
 -Sitä ennen kuitenkin otan vielä yhden näkäräisen, sanoi Tane ja nosti kulmakarvaansa toiveensa sinetöidäkseen.
 Huikka ja Kulaus sijaitsee Villa Charlotten "kivijalassa" ja pohdin parhaillaan tietysti myös sen valaistusta. Nyt katossa on liiketunnistimella toimiva led-valo ja se ei ihan tyydytä.
 Uusin hankinta tähän "kortteliravintolaan" on jukeboxi, joka soittaa Paul Ankan Dianan.
-Nyt taitaa meikäpoika lähteä rakettien ostoon, totesi Tane, kun juomien stimuloiva vaikutus alkoi tuntua poskipäissä. - Otan Opiskelijanuorikaisen kuskiksi, totesi Baarin Isänälle, joka suostui, koska raketeit oli tarkoitettu Huikka ja Kulauksen perinteiseen Uudenvuoden juhlaan.
-Käväisen vielä kotona, kun unohdin laittaa silakat Rontti-Simolle ja Otto-Kamulle, tuumi Tane, joka tunnetusti huolehti paremmin elämistään kuin ihmissuhteistaan
 Tane asunton on Pitsilinnan 3. kerroksen sivulla, oikea poikamiehen "luukku".
 Rontti-Simo on elämäni ensimmäinen (ja viimeinen todennäköisesti) huovutustyö - tuo harmaa kissa siis. Musta Otto-Kamu on kerhomme Ninnan tekemä.
 Poikamiehellä ei ole suuremminm järjestystä (naisen kosketusta ei tänne tarvita).
 Tanelle on tulossa sähköt myöhemmin, kun mukin kerros tulee laitettavaksi. Pitääkin kutsua veli piakkoin kylään ;).

1 kommentti: