torstai 7. joulukuuta 2017

Luukku 7 - Viimeinen pari uunista ulos!

Sainpa vielä yhden mahdollisuuden kokeilla yhtä saranaideaa, kun  lukioaikainen ystäväni huokaisi FBssä, että olisiko minulla vielä varastossa yhtään tonttuovea.
Ei oikein ollut, mutta lupasin tehdä, kun sain kuulla, että ovi matkaisi ihan Wieniin asti pienelle 5-vuotiaalle Noah-pojalle. Tämä ovi tuoksuu p i p a r i l l e !
 Materiaalina jälleen kätevä Eko-tervasytyke ja varastoista löytynytttä, valmiiksi maalattua rimaa ja löytyi jopa hauska kuvioitu kattolistan pätkä (ihan oikean levyinen täysin sattumalta).
Saranoiksi tällä kertaa kuvioidun hammastikun pään seuraksi nippusiteen toinen pää. Yritin laittaa "nauloiksi" leivonnasta jääneitä nonparelleja.... Näyttivät tosi hyviltä, mutta alkoivat sitten sulaa liimaan sekaan.  En siis suosittele! Nauloiksi jäi liimaklönttejä, joita suttasin hiukan maalilla.
 Käärössä on pieni tervehdys saajalle ja ohjeet Tonttuoven kiinnittämiseksi. Löytytyipä vielä pala tikkaitakin mukaan. Ovankahvassa roikkuu yhdestä aiemmin käyttämäni lukon toinen avain.
Ja kyllä - ovesta riippuu kranssin kanssa samasta naulasta ihan oikea sydänpipari! Toivottavasti säilyy ehjänä perille asti.
Pakettiin meni myös Suomen lippu, vaikka tämä ovi ei itsenäisyyspäiväksi Wieniin ehdikään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti